Alchemy Pay, Güney Kore planları için 10 milyon dolarlık fon sağladı

Alchemy Pay, Güney Kore planları için 10 milyon dolarlık fon sağladı

DWF Labs ile ortaklık kurarak 400 milyon dolarlık değerlemeyle 10 milyon dolar fon sağladı
  • Haber Merkezi
  • 4.04.2023 - 09:26
  • Güncelleme : 4.04.2023 - 09:26
Sosyal Medya'da Paylaş

Singapur merkezli ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay, Güney Kore'deki faaliyetlerini genişletmek için piyasa yapıcı DWF Labs ile ortaklık kurarak 400 milyon dolarlık değerlemeyle 10 milyon dolar fon sağladı.

CoinDesk ile paylaşılan açıklamaya göre kripto şirketlerinin itibari para ödeme sistemine erişmesine fırsat veren şirket, Güney Kore'nin "yüksek seviyede kripto kabulünden" faydalanmayı ve yerel firmaların daha fazla globalleşmesini sağlamayı hedefliyor. Şirket, bu amaçla daha önce Visa, Mastercard, Google Pay ve Apple Pay gibi şirketlerle de çalışmıştı.

Kripto borsası OKX, geçen hafta müşterilerin yerel paraları aracılığıyla kripto para satın almalarını kolaylaştırmak için Alchemy Pay'i kendi platformuna entegre etti.

Alchemy'ye yapılan 10 milyon dolarlık ilave, DWF Labs'ın son haftalardaki verimli yatırım serisini sürdürüyor. Piyasa yapıcı, geçtiğimiz altı hafta içerisinde sekiz kripto ve Web3 projesine en az 10 milyon dolarlık yatırım ya da fon sağladı. Bu yatırımların toplam değeri 165 milyon dolara ulaştı.

DWF'nin yönetici ortağı Andrei Grachev, yakın zamanda CoinDesk'e, mevcut ayı eğilimli piyasanın "yatırım ortamına katılmak için en iyi zaman" olduğunu söyledi.

"Kârımızdan, şu anda projelere yatırım yapmaya yetecek kadar fon biriktirdik."

Alchemy Pay’in yerel token’ı ACHP, şu anda 180 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ