Altcoin Yatırımcıları İsyanda! “Bitcoin Uçuyor, Biz Niye Yükselmiyoruz”?

Altcoin Yatırımcıları İsyanda! “Bitcoin Uçuyor, Biz Niye Yükselmiyoruz”?

Altcoin rallisi bekleniyor.
  • Haber Merkezi
  • 21.03.2023 - 15:43
  • Güncelleme : 21.03.2023 - 15:43
Sosyal Medya'da Paylaş

Son saatlerde kripto para sektöründe sert yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 28 bin dolar direncini aşması, her ne kadar sektördeki FOMO’yu artırsa da, altcoin‘lerde beklenen yükselişler halen meydana gelmedi.

Bitcoin’in en dip seviyeden yüzde 80’den fazla değer kazanmasına rağmen birçok altcoin halen dip seviyelerde akümüle oluyor. Bunun nedeninin ise Bitcoin’in piyasa hakimiyetindeki artışları olduğu gözlenmekte.

Yüzde 47’li seviyelere ulaşan BTC dominans tablosu, Bitcoin’in yükselişlerine altcoin’lerin baskılanmasına sebebiyet vermekte. Başarılı kripto fenomeni Altuğ İşler, konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“BUGÜNE KAAR BİTCOİN’İN YÜKSELİP DE ARKASINDAN ALTCOİNLERİN FAZLASIYLA YÜKSELMEDİĞİ BİR DÖNEM GÖRMEDİM.”

“ALTCOİN YATIRIMCILARI BOŞUNA AĞLIYORSUNUZ, AZ SABREDİN. MİLLETİN FAİZDE, ALTINDA, HİSSE SENEDİNDE VE EMLAKTA YILLAR BOYUNCA KAZANABİLECEĞİNDEN FAZLA ORANI, KISA SÜREDE KAZANABİLECEKSİNİZ.”

Bitcoin’in yükselişlerinden sonra altcoin rallisi bekleyen İşler, yatırımcıların isyan etmemesi ve sabırlı olması gerektiğini vurgulamakta. EU Haber koordinatörü Kerim Kalender’in de benzer düşüncelere sahip olduğu gözlenmekte:

“YÜKSELİŞ DÖNEMİ GÖRMEMİŞ KIYMETLİ YOL ARKADAŞLARIM; ÖNCEKİ DÖNGÜLERDE OLDUĞU GİBİ ÖNCE BİTCOİN YÜRÜR, ALTCOİNLER ÇİLE ÇEKTİRİR AMA BU ÇİLENİN ÖDÜLÜ BÜYÜK OLUR.”

“O YÜZDEN ŞURADA 1.5 YILDIR SABRETTİK AZ DAHA SABIR. MESELA BİTCOİN ESKİDEN BU FİYATTAYKEN AVAX 30 DOLARDI AMA ŞU AN SADECE 18 DOLAR…”

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ