Altcoin’lerin Kralı İçin Büyük CEO Tüm Şirketleri Uyardı:

Altcoin’lerin Kralı İçin Büyük CEO Tüm Şirketleri Uyardı:

Arbitrum’daki Hataya Düşmeyin! Ethereum Son Durum!
  • Haber Merkezi
  • 10.04.2023 - 09:32
  • Güncelleme : 10.04.2023 - 09:32
Sosyal Medya'da Paylaş
Dünyaca ünlü şirketin kurucusu Shenyu, Arbitrum'da yaşanan sıkıntıların yaşanmaması adına Ethereum için kritik bir uyarıda bulundu.Kripto topluluğu, Ethereum (ETH) topluluğundan büyük ilgi gören yaklaşan Şangay Yükseltmesini merakla bekliyor. Bununla birlikte, artan incelemenin ETH’nin geleceği üzerinde potansiyel olarak olumsuz etkileri olabilir.

Ethereum İçin Uyarı

9 Nisan’da, dijital varlık saklama hizmetleri sunan bir şirket olan Cobo’nun kurucusu Shenyu, ETH’lerini stake eden Ethereum adreslerinin özel anahtarlarının açığa çıkmaya karşı savunmasız olabileceğini belirtti.

Bu sorunu ele almak için, merkezi stake sağlayıcılarının özel anahtar depolama yöntemlerini incelemelerini, yetkili personelin durumunu değerlendirmelerini ve acil durum planları oluşturmalarını tavsiye etti. Shenyu, Arbitrum’un (ARB) AirDrop’unun lansmanı sırasında çok sayıda özel anahtarın açığa çıktığı benzer bir olay ışığında dikkatli olunmasını tavsiye etti.

Ethereum (ETH) Son Durum

Yükseltmeyle ilgili endişeler artıyor olsa da Ethereum ağındaki doğrulayıcılar yükseltmeyi desteklemeye devam etti. Staking Rewards’ın verileri, ağdaki doğrulayıcı sayısının son 30 gün içinde %3,08 oranında arttığını gösterdi. Yazım zamanında, Ethereum ağında 2,34 milyar dolar gelir elde eden 563.803 doğrulayıcı vardı.

Yatırımcılar da ETH’ye olumlu bakmaya başladı. Bunun nedeni Ethereum opsiyonlarının zımni volatilitesindeki (IV) düşüş olabilir. Greeks Live’a göre, Ethereum için IV son iki haftada %8 oranında düştü. Ethereum için IV’deki düşüş, piyasanın Ethereum fiyatında daha az risk ve belirsizlik olduğunu algıladığını göstermekte.

IV’deki bu düşüşün makul bir açıklaması, Paskalya’nın getirdiği piyasa likiditesindeki artış olabilir. Bununla birlikte, Ethereum’un IV’ünün nadiren Bitcoin (BTC) ile aynı düşük seviyelere ulaştığını belirtmek gerekir.

ETH yazım zamanında büyük ilgi görse de, aynı şey ağın kendisi için söylenemezdi. Ethereum’da azalan gaz kullanımının da gösterdiği üzere ağ üzerindeki faaliyetler önemli ölçüde azaldı. Ağdaki NFT işlemlerinin sayısı da bu dönemde düştü, bu da düşen gaz kullanımına ve daha düşük aktiviteye katkıda bulunmuş olabilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ