Analiste Göre Bitcoin Yükselişe Hazır: İşte Tahminler ve Beklentiler

Analiste Göre Bitcoin Yükselişe Hazır: İşte Tahminler ve Beklentiler

Van de Poppe, ABD’deki spot Bitcoin ve Ethereum borsa yatırım fonları
  • Haber Merkezi
  • 11.08.2023 - 09:55
  • Güncelleme : 11.08.2023 - 09:55
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin hakkında yükseliş eğilimi tahmininde bulunuyor. Bitcoin’in önemli bir direnç seviyesinin altında seyretmesine rağmen, Van de Poppe, Bitcoin’in bir yükselişe hazırlandığını ifade ediyor. Analist, Bitcoin rallisinin 30.000 dolar seviyesinin üzerinde bir fiyattan başlayabileceğini ve 29.700 doların altındaki bir fiyatın Bitcoin’in konsolide olduğunu gösterdiğini belirtti.

Van de Poppe, ABD’deki spot Bitcoin ve Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF) yetkilendirilmesinin piyasa için bir katalizör olacağını iddia ediyor. Analist, ETF’lerin piyasaları harekete geçireceğini ve bu nedenle Bitcoin ve Ethereum için dip seviyelerden alım yapılması gerektiğini savunuyor.

Öte yandan, Van de Poppe, BlackRock’ın bir spot Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunmasının ve PayPal’ın bir stablecoin’i duyurmasının ardından Bitcoin’in 12.000 doların altına düşme olasılığını sorguluyor. Analist, bu gelişmeler ışığında Bitcoin’in değer kaybedeceği tahminlerinin yeniden düşünülmesi gerektiğini belirtiyor.Ayrıca, Van de Poppe, toplam kripto para piyasası kapitalizasyonunun mevcut 1,23 trilyon dolardan 1,5 trilyon doların üzerine çıkabileceğini öne sürüyor. Buna göre, kripto para piyasasının Kasım 2022’den bu yana yükseliş eğiliminde olduğunu ifade ediyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ