Analistten Dogecoin Ve Musk Yorumu

Analistten Dogecoin Ve Musk Yorumu

Üst düzey bir kripto para analisti, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sonrasında Dogecoin (DOGE) fiyat hareketinde meydana gelebilecek fırsatlara dikkat çekiyor.
  • Haber Merkezi
  • 29.04.2022 - 10:22
  • Güncelleme : 29.04.2022 - 10:22
Sosyal Medya'da Paylaş

Devasa ve kalıcı Dogecoin rallisi, ne zaman mümkün?

Piyasada ”Altcoin Sherpa” olarak bilinen analist, 17.4200 Twitter takipçisine Dogecoin’in (DOGE) Twitter satın alma süreci devam ederken “ilginç fırsatları” sunabileceğini söyledi. Elon Musk, Aralık 2021’de DOGE’nin piyasadki bütün varlıklardan daha iyi bir kripto para olduğunu söylemişti. Analist, ”Bir süreliğine kalıcı bir DOGE rallisi beklemiyorum. Bence, DOGE genellikle perakende yığılmaya başladığında güçlü bir şekilde ivme kazanır ve bir döngünün sonuna yaklaşır. Bununla birlikte, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması bazı ilginç ticaret fırsatları yaratabilir. DOGE’nin bu süreçte birikim aşaması yaşarken, Musk’ın etkisi ile arada bir yükselip sonra yeniden ivme kaybedeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


Dogecoin, Twitter yönetim kurulunun Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini kabul ettiğini açıklamasının ardından bu haftanın başlarında yüzde 15’in biraz üzerinde yükseldi. an itibariyle 0.1399$’dan işlem görüyor. Altcoin Sherpa ayrıca piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimi olan Ethereum’u da analiz ediyor. Analist, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) göre daha fazla  boğa piyasası yapısına sahip olduğunu söylüyor. Uzman, ” BTC’den farklı olarak, ETH hala son düşük seviyelerinin oldukça üzerinde ve hala yükseliş piyasası yapısına sahip. Ethereum için daha yüksek bir düşük oluştuğunu görmek isterim. Yine de, her zaman olduğu gibi yine de BTC’nin insafına kaldığını düşünüyorum. BTC ivme kazanırsa, ETH de onu takip edecek.” açıklamasını yaptı.
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ