ARK CEO’su Cathie Wood, Bitcoin (BTC) Fiyat Tahmininde Bulundu

ARK CEO’su Cathie Wood, Bitcoin (BTC) Fiyat Tahmininde Bulundu

Ark Invest kurucusu ve CEO'su Cathie Wood, katıldığı bir televizyon programında Bitcoin fiyatına dair tahminde bulundu.
  • Haber Merkezi
  • 19.07.2023 - 09:46
  • Güncelleme : 19.07.2023 - 09:46
Sosyal Medya'da Paylaş

ARK Investment Management LLC’nin kurucusu ve icra kurulu başkanı Cathie Wood, yakın zamanda verdiği bir röportajda Bitcoin, Coinbase ve yapay zeka (AI) hisselerine olan güvenini bir kez daha yineledi.

Popüler ARK Innovation ETF’yi (ARKK) yöneten Wood, daha fazla kurumun kripto para birimini bir değer saklama aracı ve enflasyona karşı bir koruma olarak benimsemesiyle Bitcoin’in uzun vadede coin başına 1.5 milyon dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

Ayrıca, ABD’nin en büyük kripto para borsası ve ARKK’nın ikinci büyük varlığı olan Coinbase Global Inc. şirketini, düzenleyici belirsizlik ve yasal zorluklar karşısında gösterdiği dirençten dolayı övdü.

Wood, ABD’li bir yargıcın Ripple Labs Inc. şirketinin XRP token’ının borsalarda bireysel yatırımcılara satıldığında bir menkul kıymet olmadığına dair yakın zamanda verdiği kararın, Coinbase için olumlu bir işaret olduğunu söyledi.

Wood ayrıca, özellikle yapay zeka uygulamaları için önde gelen çip üreticisi ve ARKK’daki en büyük üçüncü varlık olan Nvidia Corp. (NVDA) olmak üzere yapay zeka hisseleri konusundaki iyimserliğini dile getirdi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ