Binance Bitcoin ve Ether için FDUSD paritesi listeliyor

Binance Bitcoin ve Ether için FDUSD paritesi listeliyor

Bilindiği üzere Binance, New York Finansal Hizmetler
  • Haber Merkezi
  • 3.08.2023 - 12:14
  • Güncelleme : 3.08.2023 - 12:14
Sosyal Medya'da Paylaş

Binance ilk olarak temmuz ayı sonunda listelediği First Digital USD sabit coin'i (FDUSD) için Bitcoin ve Ether paritelerini de destekleme kararı aldı. Borsa birçok paritede yaptığı gibi burada da sıfır işlem ücreti alacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, ilk kez 26 Temmuz günü işlemlere açtığı FDUSD için şimdi de Bitcoin ve Ether paritelerini destekleyeceğini açıkladı. İki parite 4 Ağustos günü TSİ 11’den itibaren kullanıcılara açılacak.

BTC/FDUSD ve ETH/FDUSD olmak üzere iki işlem çiftinde de sıfır işlem ücreti politikası uygulanacak.

Hong Kong merkezli olan First Digital Labs şirketi tarafından çıkarılan FDUSD sabit coin’i, 1’e 1 oranda gerçek dolar ile değiştirilebiliyor. Rezervleri ayrı banka hesaplarında tutulan sabit coin aynı zamanda düzenli olarak, 3. taraf şirketler tarafından denetleniyor.

Ethereum ve BNB Chain ağları üzerinde çıkarılan sabit coin’in ilerleyen dönemlerde daha fazla ağ tarafından da desteklenmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere Binance, New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın Paxos firmasına BUSD ihracını durdurma talimatı vermesinden sonra sabit coin politikasını değiştirmişti. BUSD işlemlerini azaltan borsa, bu sabit coin için birçok pariteyi de platformundan delist etmişti.

Binance, TUSD sabit coin’indeki birçok işlem çiftinde de sıfır komisyon politikası uyguluyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ