Binance’deki Bu 4 Altcoin Hafta İçinde Ralli Planlıyor!

Binance’deki Bu 4 Altcoin Hafta İçinde Ralli Planlıyor!

Decentraland fiyatı, %13’lük yükseliş için altcoin boğalarını bekliyor
  • Haber Merkezi
  • 28.03.2023 - 13:39
  • Güncelleme : 28.03.2023 - 13:39
Sosyal Medya'da Paylaş

Altcoin piyasası, Bitcoin’in 20 bin dolar altında aşağı yönde ivme kazandığı son günlerde potansiyel boğa senaryoları hazırlıyor. Bu yazıda, Binance listesinde yer alan 4 altcoin için hafta içinde takip edilmesi gereken teknik seviyeleri ve fiyat tahminlerini bulabilirsiniz.

Decentraland fiyatı, %13’lük yükseliş için altcoin boğalarını bekliyor

İki hafta önce Credit Suisse’in birleşmeye zorlanmasının ardından boğalar 55 günlük SMA’nın üzerine çıkmaya çalıştığından beri, Decentraland fiyatı sert bir düşüş yaşıyordu. Temel olarak 200 günlük SMA ile bir düşüş üçgeni oluşumunda, her biri başarısız olan çok sayıda saldırı başlatıldı.

MANA şimdi düşüş üçgenini reddederek yukarı yönde hareket edebilir. Turuncu yükselen trend çizgisi tekrar kırıldığında, bu kez bir miktar izlemeyi tercih edin. Teknik analist Filip L’e göre MANA, Salı veya Çarşamba günü, 0,66 dolara yönelebilir ve bu hafta için fiyat tavanı olarak 55 günlük SMA’yı karşılayabilir.

Öte yandan, potansiyel bir düşüş durumunda, aylık destek seviyesinde 0,55 dolar civarında. Bu da %5 düzeyinde bir kayıp anlamına geliyor.

Floki Inu, yeni borsa listesini duyurdu: Altcoin çift haneli ralli için hazırlanıyor

Shiba Inu ve Dogecoin’in meme coin rakibi Floki Inu şu anda düşüş trendinde. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, meme token yakın zamanda Crypto.com’da listelendi. FLOKI, ayrıca tokenin BigONE borsasında listelendiğini duyurdu. Hollanda merkezli borsa, FLOKI’nin listesini bugün erken saatlerde bir tweet’te duyurdu.

Tipik olarak, borsa listeleri gibi duyurular altcoin projeleri için yükseliş olarak kabul edilir. FLOKI boğaları gözlerini 0,000041 dolarlık yükseliş hedefine dikti.

FLOKI fiyatı, %17’lik artışla 0,000041 dolara yükselebilir

FLOKI fiyat rallisinin iki itici gücü var. Birincisi, Bitcoin fiyat rallisi yavaşlarken, kripto para birimlerinin haftalık çift haneli kazançlar sağladığı devam eden altcoin rallisi. İkincisi, FLOKI sahipleri arasında kripto para birimi borsalarından gelen duyuruları listeleyen yükseliş hissi.

Aşağıdaki FLOKI/USDT fiyat tablosunda görüldüğü gibi, FLOKI şu anda düşüş trendinde. Bununla birlikte, boğalar fiyatı 0,000041 dolar seviyesine götürme yolunda ilerliyor. FLOKI, 0.000034 ve 0.000025 dolarda destek bulabilir. Fiyat 0.000034 dolarlık desteğin altına düşerse, yükseliş tezini geçersiz kılacak.

Ripple (XRP), haftayı en kazançlı altcoin olarak kapattı, %20 daha yükselebilir

Ripple fiyatı, geçen yılın Eylül ayından bu yana görülmeyen ve bir haftanın %37’lik kazançlar için iyi olduğu nihayet yeniden büyük bir yükseliş gerçekleştiriyor. Bu haftaki performans en azından gelecek için iyi bir hazırlık olabilir. Düşüş, 200 günlük SMA’nın üzerinde tutulabildiği sürece, kartlarda daha fazla artış potansiyeli var.

XRP, uzun süredir aynı 200 günlük SMA’nın baskısı altında ve bu hafta, duyarlılığı yükseliş tonuna çeviren anahtar olduğunu kanıtlıyor. Koparmayla birlikte, ikinci bir test için 0,50 dolara giden yol ve olası kırılma tamamen açık. Analist Filip L’e göre, bu noktada, boğalar yine de %10’luk bir artışla 0,55 dolara doğru risk alabilir ve çift tepe oluşumunda Eylül ayının aynı yüksek seviyesine ulaşabilir.

RSI’nın zaten oldukça yüksek olduğunu ve boğaların çabalarının bir miktar düşüş hareketiyle hızla eşleştiğini görebileceğini belirtelim. En kötü durum, XRP yükseldiğinde, boğaların 0,50 dolardan başka bir ret geçirmesi ve aynı zamanda RSI’nın aşırı alıma girmesi olacaktır. Bu da ayıların, RSI nötr hale gelene veya aşırı satışa dönene ve bunun ardından 0,36 dolara ulaşana kadar XRP üzerindeki satış baskısını sürdürme şansı yakalayacağı anlamına gelir.

SushiSwap fiyatı tersine dönüyor

SushiSwap fiyatı, SEC’in platformun baş şefi Jared Gray’i mahkemeye celp etmesinden sonra geçen hafta Mart başındaki kazanımlarını geri aldı. Bu duyurunun bir sonucu olarak, token kabaca %18 oranında düştü. Ancak, bu hafta SUSHI yatırımcıları için dört temel nedenden dolayı işler daha iyi görünmeye başlıyor.

SUSHI yatırımcıları için ilk yukarı hedef, 18 ve 25 Mart arasındaki %23’lük düşüşün orta noktası olan 1,14 dolar. SushiSwap fiyatındaki ivme güçlü ve yılmaz kalırsa, sıradaki direnç 1,25 dolarda. Toplamda, bu hedefler yatırımcılara SUSHI tokenlerini mevcut seviyede satın almaları halinde %10 ila %20 arasında kazanç sağlayacak.

On-chain metrikler, SUSHI yatırımcıları için yükseliş geleceğine işaret ediyor

24 saatlik Aktif Adreslerin sayısı, 21 Mart’ta 338’den 23 Mart’ta 556’ya fırladıktan sonra bir ayın en yüksek seviyesini oluşturdu. Bu artışın SushiSwap fiyatındaki %18’lik satıştan sonra meydana gelmesi, ilgili balinaların birikim yaptığını gösteriyor.

Dolayısıyla, 24 saatlik Aktif Adreslerdeki bu artış, SUSHI token fiyatı için yaklaşan bir yükseliş hareketi olasılığını gösteriyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ