Bitcoin Akümüle Olurken, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Bitcoin Akümüle Olurken, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Bugün sadece 5 altcoin yüzde 20'den fazla yükseldi.
  • Haber Merkezi
  • 10.05.2023 - 11:14
  • Güncelleme : 10.05.2023 - 11:14
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe 2023 yılı her ne kadar boğaların baskın olduğu bir dönem olsa da, altcoin‘ler boğaların alıcı baskısını tam olarak hissedemedi. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ciddi yükselişler yaşarken, altcoin’ler dip seviyelerde yaşam mücadelesi veriyordu.

Son duruma baktığımızda, kripto piyasasında halen hiçbir değişikliğin olmadığı görülüyor. BTC dominans tablosunun düşmemekte ısrarcı olması, altcoin’lerin dip seviyelerde akümüle olmasına sebebiyet vermekte.

Dönem dönem ise Bitcoin dominans tablosunun yükselişe geçmediği nadir günlerde bazı altcoin’ler piyasadan ayrışıp yükseliş yaşayabilir. Bugünde onlardan bir tanesi oldu.

Bitcoin bugün özelinde yatay hareketler sergilerken, BTC dominans tablosunun da yükseliş yaşamadığı görüldü. Bu doğrultuda bazı altcoin’ler değer kazandı.

Hadi gelin bugün kayda değer yükselişler yaşayan altcoin’lere birlikte göz atalım:

Hangi Altcoin’ler Bugün Sert Yükselişler Yaşadı?

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre bugün itibariyle ilk 500 kripto para birimi içerisinde en büyük yükselişi Revain (REV) isimli altcoin yaşadı.

Yüzde 50’den fazla değer kazanarak yatırımcıların dikkatini çeken REV, altcoin’lerde halen bir umudun var olduğunu gösteriyor. REV haricinde aşağıdaki altcoin’lerde kayda değer yükselişler yaşadı:

“BSV, TOMI, HELLO VE ORN”

Bugün ilk 500 kripto para birimi içerisinde yüzde 20’den fazla yükseliş yaşayan sadece 5 altcoin bulunmakta. İlerleyen süreçte BTC dominans tablosunun düşüşü ile birlikte bu sayı artışa geçebilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ