Bitcoin Borsası Binance, İki Yeni Altcoin Paritesini Listeleyeceğini Duyurdu!

Bitcoin Borsası Binance, İki Yeni Altcoin Paritesini Listeleyeceğini Duyurdu!

Delist ve listeleme işlemlerine devam eden kripto para borsası Binance platformuna iki yeni işlem çiftini eklediğini duyurdu.
  • Haber Merkezi
  • 11.05.2023 - 10:02
  • Güncelleme : 11.05.2023 - 10:02
Sosyal Medya'da Paylaş

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, platformuna iki yeni altcoin paritesinin eklendiğini duyurdu. CVC/USDT ve WBETH/ETH işlem çiftleri 2023-05-12 11:00 tarihinden itibaren alım satım için kullanıma sunulacak.

Kripto Para Borsası Binance, CVC/USDT ve WBETH/ETH Altcoin İşlem Çiftlerini Listeliyor

Civic olarak da bilinen CVC, güvenli kimlik doğrulaması sağlayan blok zinciri tabanlı bir platformdur.

WBETH veya Wrapped Ether, Ethereum ağında Ethereum’u temsil eden bir ERC-20 tokenidir. Ether sahiplerinin tokenlerini Ethereum ağındaki merkezi olmayan uygulamalarda (dApps) kullanmalarına olanak tanır.

ETH alım satım çifti, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan ve dApp’ler ve akıllı sözleşmeler için popüler bir seçim olan Ethereum’u ifade eder.

Kullanıcıların önceden tanımlanmış bir grid stratejisiyle alım satım yapmasını sağlayan bir araç olan Binance Spot Grid, alım satım başlangıç zamanından sonraki 48 saat içinde CVC/USDT ve WBETH/ETH alım satım çiftleri için de etkinleştirilecek.

Spot Grid, kullanıcıların fiyat dalgalanmalarından ve piyasa oynaklığından yararlanarak önceden tanımlanmış fiyat seviyelerinde alım ve satım emirleri belirlemesine olanak tanır.Bu iki alım satım çiftinin eklenmesi, Binance’in sunduğu hizmetleri genişletme ve kullanıcılara yenilikçi projelerde alım satım yapmaları için daha fazla fırsat sunma çabalarının bir parçasıdır.

Binance, popüler kripto paralara ve büyüme potansiyeli yüksek olanlara odaklanarak platformuna aktif bir şekilde yeni alım satım çiftleri ekliyor.

Tüm alım satım faaliyetlerinde olduğu gibi Binance, kullanıcıları dikkatli olmaya ve herhangi bir alım satım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaya teşvik eder.

Kripto para alım satımı değişken olabilir ve sermaye kaybı potansiyeli de dahil olmak üzere riskler taşır.

Binance, kullanıcıların herhangi bir alım satım faaliyetine başlamadan önce yatırım hedeflerini, finansal durumlarını ve deneyim seviyelerini dikkatlice değerlendirmelerini önerir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ