Bitcoin Borsası Binance, Solana’yı (SOL) Delist Edebilir mi?

Bitcoin Borsası Binance, Solana’yı (SOL) Delist Edebilir mi?

Solana'da düşüş nerede sona erecek?
  • Haber Merkezi
  • 30.12.2022 - 09:40
  • Güncelleme : 30.12.2022 - 09:40
Sosyal Medya'da Paylaş

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, son dönemlerde delist hamleleri ile gündemde yer buluyor. Ayı sezonundan ötürü birçok altcoin‘i platformundan çıkartan Binance, ilerleyen süreçte bu adımları atmaya devam etmesi beklenmekte.

Bugün itibariyle ise geçtiğimiz süreçte kripto para sektörünün major altcoin’lerinden bir tanesi olan Solana‘nın (SOL) yaşadığı düşüşler konuşulmakta.

FTX iflasının ardından yaşadığı yüzde 65’lik düşüşün yanı sıra son 15 gün içerisinde yüzde 46’lık bir düşüş daha yaşayan Solana, kademe kademe tarihe gömülüyor.

Bazı yatırımcılar her ne kadar ilerleyen günlerde Binance’in SOL’u da delist etmesini beklese de, şimdilik bu hamlenin çok ağır bir karar olacağı tahmin edilmekte.

Sadece BUSD kullanımını artırmak için ilerleyen günlerde USDT ve BTC gibi bazı SOL paritelerini delist edebilecek olan Binance, Solana’yı spot piyasasından delist etmesi şimdilik pek olası gözükmemekte.
 
 

İlerleyen süreçte her ne kadar Solana’nın Binance borsasından delist edilmesi çok olası gözükmese de, diğer T1 borsalardan delist edilebilir.

Son görünüme göre ilerleyen günlerde 4.5-5.00 dolar aralığına kadar düşüş yaşaması beklenen Solana (SOL), bu seviyede de dip yapamaması halinde çok daha büyük düşüşler yaşayabilir gibi gözükmekte.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ