Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin’ler, Yükselişe Geçti!

Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin’ler, Yükselişe Geçti!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe karmakarışık bir gün yaşanmış durumda. Gün içerisinde sert düşüşler yaşayan kripto varlıklar sürecin ilerlemesiyle birlikte toparlanmayı başararak tekrardan yükselişe geçti.
  • Haber Merkezi
  • 6.01.2023 - 10:01
  • Güncelleme : 6.01.2023 - 10:01
Sosyal Medya'da Paylaş

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 24 saat önceki yerinde işlem görmeye devam etmesi haliyle altcoin‘lerin de hareketsiz kalmasına sebebiyet vermiş gibi gözükmekte.

Kripto piyasası çok durgun olsa da, bazı ürünler sektörden ayrışmayı başararak yükselişe geçebiliyor. Bugün itibariyle ise en çok dikkat çeken altcoin’lerin Chiliz ekosistemi ve fan tokenler olduğu gözlemlendi.

 

Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği fan tokenler, Bitcoin’in yatay hareketler sergilediği son 24 içerisinde yükselişe geçmeyi başarmış durumda.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de bugün itibariyle en fazla yükselişi yaşayan ürünün Stafi (FIS) olduğu gözlenmekte. Son 24 saat içerisinde yüzde 20’den fazla yükseliş yaşamayı başaran FIS, yatırımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Binance’de en fazla yükseliş yaşayan ilk 12 altcoin’e baktığımızda, 8 tanesinin Chiliz ekosisteminde yer aldığı görülüyor. Fan tokenlerin tekrardan hareketlenmesi, Türk yatırımcıları sevindirmiş durumda.

Her ne kadar fan tokenlerdeki yükseliş trendinin devam etmesi beklenmese de, yine de ara ara yükselişe geçerek yatırımcılarının nefes almasını sağlıyorlar.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ