Bitcoin (BTC) Haftaya Yükselişle Başladı! Peki Ya Altcoin’ler?

Bitcoin (BTC) Haftaya Yükselişle Başladı! Peki Ya Altcoin’ler?

Kripto sektöründe boğa trendi devam ediyor.
  • Haber Merkezi
  • 4.07.2023 - 09:48
  • Güncelleme : 4.07.2023 - 09:48
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe yeni hafta gayet iyi başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün yaşadığı yükselişler ile 31 bin doları aşarken, lider altcoin Ethereum (ETH) ise 1.956 dolara yükselmiş durumda.

Bitcoin ve Ethereum’un bu çıkışları ile birlikte altcoin’lerin de yukarı yönlü hareketler sergilediği görüldü. Bazı ürünler piyasadan ayrışarak dev yükselişler yaşadı.

Genel olarak altcoin’lere baktığımızda ise yüzde 3-7 aralığında yükselişler yaşadığı görülüyor. Sektörde boğa trendi halen devam ediyor.

Hadi gelin haftanın ilk günü sert yükselişler yaşayan altcoin’lere birlikte göz atalım:

 

İşte Bugünün En Çok Artış Yaşayan Altcoin’leri!

Kripto para sektörünün en önemli veri sağlayıcılarından bir tanesi olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre bugün itibariyle ilk 500 kripto para birimi içerisinde en büyük yükselişi Verge (XVG) isimli altcoin yaşadı.

Sadece 1 gün içerisinde yüzde 90’lık bir yükseliş yaşayan XVG, değerini 2’ye katlamış durumda. XVG haricinde şu altcoin’lerde ciddi sıçramalar gerçekleştirdi:

“FUN, MDT, ASD, SOLO, CELO VE MKR”

Önümüzdeki günlerde ise Bitcoin ve Ethereum’un hareketleri altcoin’lerin kaderini belirleyecek. BTC’nin 32 bin doları, ETH’nin ise 2 bin doları aşması, kripto piyasasındaki yükselişlerin alevlenmesini sağlayabilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ