Bitcoin (BTC) Tekrardan Toparlanmaya Başladı! Düşüşler Bitti mi?

Bitcoin (BTC) Tekrardan Toparlanmaya Başladı! Düşüşler Bitti mi?

Kripto piyasasında umut var mı?
  • Haber Merkezi
  • 11.05.2023 - 10:20
  • Güncelleme : 11.05.2023 - 10:20
Sosyal Medya'da Paylaş

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle fazlasıyla volatil hareketler sergiledi. BTC’nin son hareketleri birçok kripto para yatırımcısının piyasadan uzaklaşmasına sebebiyet vermiş gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz saatlerde “ABD hükümeti BTC satışı yapıyor” başlığıyla yayılan sahte haberler doğrultusunda dakikalar içerisinde yüzde 5 oranında değer kaybederek 26.775 dolara gerileyen BTC, şuan itibariyle ise 27.800 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin her ne kadar ABD hükümetinin BTC satışı yaptığına dair ortaya çıkan haberlerin sahte olduğunun teyit edilmesiyle birlikte toparlanmaya başlamış olsa da, halen altcoin‘ler eski seviyelerine geri dönememiş durumda.

Bitcoin (BTC) Bu Seviyeyi Kaybetmemeli!

Bitcoin son düşüşlerin ardından 26.775 dolara gerilese de, geçtiğimiz dakikalarda 28 bin dolar seviyelerine yükseldi. Şuan itibariyle yatırımcılar gözlerini 27.800 dolar seviyelerine çevirmiş durumda.

Lider kripto para biriminin ilerleyen saatlerde günlük kapanışını 27.800 dolar seviyelerinin üzerinde gerçekleştirmesi, yarın özelinde altcoin’lerin bir miktarda toparlanmasını sağlayacaktır.

Uzun bir süredir olduğu gibi yine sahte haberlerle boğuşmaya devam eden kripto varlıklar, her ne kadar enflasyon verisini ve faiz artış gelişmelerini geride bırakmış olsa da, halen beklenen yükselişleri yaşayamıyor.

Önümüzdeki günlerde Bitcoin ve altcoin’ler tekrardan yükselişe geçerek kripto para yatırımcılarının nefes almasını sağlayacak mı? merak konusu..

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ