Bitcoin, bu hafta 45 bin dolara ulaşabilir. Ancak!

Bitcoin, bu hafta 45 bin dolara ulaşabilir. Ancak!

2018’deki Bitcoin (BTC) ayı piyasasını doğru bir şekilde tahmin eden ve geniş çapta takip edilen bir kripto para stratejisti, BTC için güçlü bir yükselişin yakın olduğunu söylüyor. BTC, an itibariyle 41.301 dolardan işlem görüyor.
  • Haber Merkezi
  • 20.04.2022 - 11:55
  • Güncelleme : 20.04.2022 - 11:55
Sosyal Medya'da Paylaş
Analist, Bitcoin fiyat hareketini dalgalar halinde ölçme eğiliminde olan ve piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yöntemi olan ”Elliott Dalga” teorisini kullanıyor. Piyasada Smart Contracter olarak bilinen analist, 207.200 Twitter takipçisine Bitcoin’in daha düşük zaman diliminde beş dalgalı bir düşüş trendinin ortasında olduğunu söylüyor. Kripto strateji uzmanına göre, BTC, bu hafta yaklaşık 45 bin doları hedefleyen bir ralliye hazırlanıyor. Analist, “BTC şu anda 4. saatte beş dalgalı düşüş sürecinde, bu nedenle önümüzdeki günlerde 45 bin dolara kadar bir yükseliş bekleniyor.” ifadelerini kullandı.

Kripto stratejisti, BTC konusunda iyimser olsa da, trader’ları rallinin kısa ömürlü olacağı konusunda uyarıyor. Analiste göre, 37 bin ila 38 bin dolarda kilit destek bulunuyor. Smart Contracter ayrıca, piyasa hissiyatı yükselişe geçtiğinde Bitcoin’in düzeltme yapmaya başlayacağını tahmin ediyor. Analiste göre, Bitcoin yüzde 15’lik bir artış kaydedecek ve 45 bin dolara kadar çıkacak. Ancak, BTC’nin daha sonra düzeltme yaşayarak ivme kaymetmesini bekliyor.
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ