Bitcoin Bu Hafta Düşmese de, Şu Altcoin’ler Çöktü! İşte Tam Liste..

Bitcoin Bu Hafta Düşmese de, Şu Altcoin’ler Çöktü! İşte Tam Liste..

Şaka tokenleri bu hafta sert düşüşler yaşadı.
  • Haber Merkezi
  • 28.08.2023 - 10:29
  • Güncelleme : 28.08.2023 - 10:29
Sosyal Medya'da Paylaş

Bu hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin genel olarak yatay hareketler sergiledi. Son haftalarda her ne kadar BTC sert satış baskısıyla karşı karşıya kalmış olsa da şu an itibariyle Bitcoin’in yeniden yatay trendin içerisine girdiği görülüyor.

25.000 – 27.000 $ aralığında yatay hareketler sergilemeye devam eden Bitcoin, altcoin’lerin üzerindeki satış baskısının da kademe kademe artmasına neden olmakta.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yanı sıra lider altcoin Ethereum‘da bu hafta düşüş yaşamadı. ETH‘nin de bu hafta özelinde yatay hareketler sergilediği gözlemlendi.

Her ne kadar BTC ve ETH yatay kalmış olsa da, bazı ürünler kendi iç dinamikleri doğrultusunda sert düşüşler yaşadı. Hadi gelin bu haftanın en fazla değer kaybeden ürünlerine birlikte göz atalım.

 

Bu Hafta Hangi Ürünler Sert Düşüşler Yaşadı?

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in paylaştıklarına göre bu haftanın en fazla düşüş yaşayan ürünleri Harry Potter ile başlayan şaka tokenleri oldu.

HarryPotterObamaPacMan8Inu ve HarryPotterObamaSonic10Inu son 1 hafta içerisinde yüzde 50 oranında değer kaybetti. Piyasanın iyi olduğu dönemde dev yükselişler yaşayan bu şaka tokenleri, bu hafta çöküş yaşadı.

Bu 2 ürünün haricinde PEPE isimli şaka tokeni de bu hafta sert düşüşler yaşadı. PEPE ekibinin yaptıkları, popüler meme coin’de çöküş getirdi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ