Bitcoin Bu Hafta Hareket Etmese de, Bu Altcoin’ler Sert Yükseldi!

Bitcoin Bu Hafta Hareket Etmese de, Bu Altcoin’ler Sert Yükseldi!

Bu hafta 7 kat artış yaşayan altcoin bile var.
  • Haber Merkezi
  • 24.07.2023 - 09:43
  • Güncelleme : 24.07.2023 - 09:43
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 30 bin dolar seviyelerinde akümüle olduğu görülürken, lider altcoin Ethereum (ETH) 1.900 dolar seviyelerinde işlem gördü.

Her ne kadar BTC ve ETH yatay hareketler sergilese de, bazı ürünler kayda değer sıçramalar yaşadı. Altcoin’lerdeki hareketler yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Önümüzdeki hafta itibariyle Amerikan Merkez Bankası (FEDfaiz artışı gerçekleştirecek. Faiz kararı, BTC ve ETH’nin de hareketlenmesini sağlayabilir.

Hadi gelin bu haftanın en sert yükseliş yaşayan ürünlerine birlikte göz atalım:

 

Bu Hafta Hangi Altcoin’ler Sert Yükselişler Yaşadı?

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardığı bilgilere göre bu hafta itibariyle en büyük yükselişi Ellipsis (EPS) isimli altcoin yaşadı.

Son 7 gün özelinde yüzde 622 oranında yükseliş yaşayarak değerini 7’ye katladı. Kin (KIN) isimli altcoin ise yüzde 200 artış yaşayarak değerini 3’e katladı.

EPS ve KIN haricinde şu altcoin’lerde kayda değer yükselişler yaşadı:

“STMX, OGN, XDC, DNX, SDEX VE XPRT”

Önümüzdeki hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 32 bin doları aşması, altcoin’lerdeki yükselişlerin büyümesini sağlayabilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ