Bitcoin Dipleri Zorlarken Balinalar Alımlara Devam Ediyor: Bir Balina Günlük 25 BTC Satın Alıyor!
  • Bitcoin Dipleri Zorlarken Balinalar Alımlara Devam Ediyor: Bir Balina Günlük 25 BTC Satın Alıyor!

Bitcoin Dipleri Zorlarken Balinalar Alımlara Devam Ediyor: Bir Balina Günlük 25 BTC Satın Alıyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin yaşadığı son düşüşler sonrası bütün kripto piyasasının rengini değiştirdi. BTC için fiyatlar alt desteğe yaklaşmış olsa da balinalar yüklü alımlar yapmaya devam ediyor. Zincir üstü analizlerine göre balinalardan biri günlük ortalama 25 BTC biriktirerek varlık sayısını artırıyor.
  • Haber Merkezi
  • 14.04.2022 - 10:37
  • Güncelleme : 14.04.2022 - 10:37
Sosyal Medya'da Paylaş

Bitcoin bu haftaya %8'in üzerinde düşüşle başladı, yazım sırasında haftalık kayıplar ise %13 civarına yaklaşmıştı. 40.000 dolar desteğinin biraz üzerinde fiyatlanan BTC şu an için kritik seviyelerde dolanıyor ve markete genel bir karamsarlık havası hakim olmuş gibi görünüyor. Bütün bu belirsiz gidişata rağmen balinalar BTC almaya ve eldeki varlıkları tutmaya devam ediyor. Balinaların bu hareketleri zincir üstü verileri pozitif tarafa çekerken, günlük 1 milyon dolar değerinde BTC alımı yapan dev bir balina dikkatleri çekiyor.
BTC balinaları henüz varlıklarını satmaya yanaşmıyor.
BTC'deki düşüş hareketleri sürerken balinalar bunu bir fırsat olarak değerlendiriyor ve her düşüşte bir miktar daha alım yapıyor. Fakat uzmanlar diğer yatırımcıları bu göstergelere karşı uyarıyor ve BTC arzının çoğunun balina kontrolünde olduğunu belirtiyor. Balinaların henüz satış yapmaya yanaşmaması BTC açısından fiyat artış beklentisi olduğunu gösterse de her balina hamlesinin markette büyük dalgalanmaya sebep olduğu biliniyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ