Bitcoin, ETH ve Binance’deki Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Bitcoin, ETH ve Binance’deki Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Bugün kripto piyasasında düşüşler hakimdi.
  • Haber Merkezi
  • 3.10.2023 - 09:21
  • Güncelleme : 3.10.2023 - 09:21
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe bir yönünü daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, genel olarak düşüşlerin yükselişlere kıyasla daha yoğunlukta olduğu gözlenmekte.

Haftanın ilk günü özelinde kademe kademe değer kaybeden altcoin‘ler, yeni haftaya pek iyi başlayamadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise bugün itibariyle 28.580 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamış olsa da, son saatlerde 28 bin doların altına sarktı.

Lider altcoin Ethereum‘un (ETH) son durumuna baktığımızda ise son 24 saat içerisinde %4’lük geri çekilme yaşadığı görülüyor ETH bugün özelinde dün yaşanan yükselişlerin tamamını kaybetti.

Hadi gelin Binance’de listelenmiş altcoin’lerin bugünkü performanslarına birlikte göz atalım:

 

İşte Bugünün En Çok Artan Ve Düşen Altcoin’leri!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de listelenmiş altcoin’lerin bugünkü performanslarına baktığımızda her ne kadar yükselişler çoğunlukla gibi gözüküyor olsa da, genel altcoin piyasasına düşüşler hakimdi.

Bugün itibariyle AKROACAIOSTPENDLE ve LOKA gibi altcoin’ler %10’dan fazla yükseliş gerçekleştirdi. Bu ürünler dün yaşanan sıçramalara eşlik edemediği için bugün değer kazandı.

Dün yükselişlere eşlik eden AGLDMKRLOOM ve FXS gibi ürünler ise bugün düşüş yaşadı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ