Bitcoin Fiyatındaki Belirsizlik Devam Ediyor

Bitcoin Fiyatındaki Belirsizlik Devam Ediyor

Bitcoin’in Dalgalı Seyri Sürüyor
  • Haber Merkezi
  • 26.02.2024 - 10:00
  • Güncelleme : 26.02.2024 - 10:00
Sosyal Medya'da Paylaş
Bitcoin‘in fiyatındaki dalgalanmalar yatırımcılar arasında belirsizlik yaratmaktadır. Bazıları BTC’nin düşüş yaşayabileceğini düşünürken, diğerleri yükseliş beklentisini sürdürmektedir. Son dönemdeki %37’lik artış sonrası Bitcoin, direnç ve destek seviyeleri arasında hareket etmektedir ve teknik göstergeler potansiyel bir düşüşe işaret etmektedir.

Bitcoin’in Dalgalı Seyri Sürüyor

BTC’nin 12 saatlik grafiklerdeki düşüş sapması ve işlem hacmindeki artış, yükselişin zorlandığına dair sinyaller vermektedir. Ayrıca, haftalık grafikler düşüş eğilimini desteklemekte ve yatırımcılar kritik direnç ve destek noktalarını yakından takip etmektedir.

Kurumsal İlgi Fiyatları Etkileyebilir

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisi, fiyatların yönünü değiştirebilir. Yatırımcılar gelecek haftalarda ne bekleyecekleri konusunda kararlarını vermekte zorlanabilirken, altcoin’lerin değer kazanması gibi ek faktörler de piyasayı etkileyebilir.

Ethereum gibi altcoin’lerin değer kazanması, Bitcoin’in yatay seyretmesinin altcoin piyasasını nasıl etkileyebileceğine örnek teşkil etmektedir. Yatırımcılar teknik ve temel analizlerle olası senaryoları değerlendirerek risk yönetimi yapabilir.

Bitcoin’in yakın geleceği hakkında kesin tahminler yapmak güç olmakla birlikte, fiyatının 51.516 dolar seviyesinde seyrettiği ve 52.000 dolarlık kilit direnç noktasının önem taşıdığı gözlemlenmektedir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ