Bitcoin ve Ethereum düzenleyici kaygılarla kısa süreli düşüşün ardından toparlandı
  • Bitcoin ve Ethereum düzenleyici kaygılarla kısa süreli düşüşün ardından toparlandı

Bitcoin ve Ethereum düzenleyici kaygılarla kısa süreli düşüşün ardından toparlandı

Ethereum, daha önceki düşüşünün ardından 1.982 dolardan işlem görmeye başladı.
  • Haber Merkezi
  • 22.11.2023 - 09:39
  • Güncelleme : 22.11.2023 - 09:39
Sosyal Medya'da Paylaş

Yatırımcıların ABD Adalet Bakanlığı'ndan beklenen yaptırımlara tepki göstermesiyle kripto para piyasası dün kayda değer dalgalanmalar yaşadı. Bitcoin kısa süreliğine 36.200 $'a düşerken, Ethereum her iki kripto para birimi de hızlı bir toparlanma göstermeden önce 1.950 $'a geriledi. Bu piyasa hareketlerinin ortasında, genellikle "balina" olarak anılan önde gelen bir kripto yatırımcısı, stratejik ticaret zekasını gösterdi.

Balina, piyasadaki dalgalanmanın sunduğu fırsatı değerlendirerek önemli miktarda Ethereum satın aldı. Bir blok zinciri analiz platformu olan Lookonchain, yatırımcının kripto para borsası Binance'den 5,53 milyon dolar karşılığında 2.824 ETH satın aldığını bildirdi. Balina ayrıca, dijital varlık alım satım platformu FalconX'ten 2,28 milyon dolar değerinde 6 milyon BLUR token satın aldı. Bu BLUR tokenleri, sahiplerinin ağı destekleyerek ödüller kazanabileceği bir süreç olan staking için ayrılmıştı.

Balinanın bu faaliyeti, kısa bir zaman dilimi içindeki fiyat hareketlerinden yararlanmayı içeren bir strateji olan swing trading olarak tanımlandı. Balinanın eylemleri, daha geniş piyasanın potansiyel düzenleyici incelemeye verdiği tepkiyle aynı zamana denk geldi.

İlk düşüşlerinin ardından hem Bitcoin hem de Ethereum bir miktar toparlandı. Ethereum, daha önceki düşüşünün ardından 1.982 dolardan işlem görmeye başladı. Bu önde gelen kripto para birimlerinin dayanıklılığı, düzenleyici belirsizliklere rağmen piyasada bir sağlamlık olduğunu gösteriyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ