Bitcoin’de (BTC) Bu Sinyal Sonrasında Her Zaman Boğa Başladı!

Bitcoin’de (BTC) Bu Sinyal Sonrasında Her Zaman Boğa Başladı!

Bitcoin'de 13 aylık düşüş döngüsü, sona mı erdi?
  • Haber Merkezi
  • 23.01.2023 - 09:21
  • Güncelleme : 23.01.2023 - 09:21
Sosyal Medya'da Paylaş

2022 yılı kripto para yatırımcıları için resmen bir kabus oldu. Devasa oranda kayıp yaşayan yatırımcılar, şuan itibariyle nefes almaya başlamış durumda. Bitcoin‘in (BTC) son 3 haftada yaşadığı yükselişler, tekrardan kripto varlıkların değer kazanmasını sağladı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan sert ayı sezonunun birçok nedeni olsa da, Amerikan Merkez Bankasının (FED) şahin faiz artışları bu nedenlerin en büyüğü ve en önemlisi gibi gözüküyor. Şuan itibariyle FED’in de faiz artışlarında yumuşamaya gitmesi, Bitcoin’in değer kazanmasını sağlıyor.

Twitter’da 1.2 milyon adet takipçisi olan Carl From The Moon isimli kripto fenomeni, bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in tarihsel döngüsü hakkında yeni bir paylaşımda bulundu.

Bitcoin’deki son 2 ayı sezonun ortalama 395 gün sürdüğünü dile getiren popüler analist, BTC’nin artık yeni boğa döngüsünü başlatması gerektiğini ima ediyor.

Carl From The Moon isimli kripto fenomeni, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“13 AYLIK AYI PİYASASI BİR KURAL, NEDEN BU SEFER BOZALIM? BOĞA PİYASASI GERİ DÖNDÜ!”

13 aylık ayı döngüsünün ardından artık boğa piyasasının başladığının altını çizen popüler analist, ilerleyen süreçte lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) çok daha sert yükselişler yaşamasını bekliyor gibi gözükmekte.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ