Bitcoin’de (BTC) Haftalık Kapanışa Saatler Kaldı! Önemli Seviyeler Neler?

Bitcoin’de (BTC) Haftalık Kapanışa Saatler Kaldı! Önemli Seviyeler Neler?

Bitcoin'de haftalık kapanışa sadece 4 saat kaldı.
  • Haber Merkezi
  • 17.07.2023 - 09:21
  • Güncelleme : 17.07.2023 - 09:21
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto piyasasında bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle kripto varlıkların volatil hareketler sergilediği görüldü. Ripple‘a SEC davasından olumlu haberlerin gelmesi, haliyle XRP başta olmak üzere tüm altcoin‘lerin ciddi yükselişler yaşamasını sağladı.

Bu akşam itibariyle kripto para sektöründe haftalık kapanışlar gerçekleşecek. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 4 saat sonra bu haftanın mumunu kapatacak.

Şimdilik haftalık mum yeşil olarak kapanacak gibi gözükse de, BTC’nin hafta içerisinde 31.800 dolara kadar yükselip düşüş yaşaması, haftalık mumun yapısının bearish’e dönmesine neden oldu.

 

Bitcoin’de (BTC) Haftaya Neler Olacak?

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) haftalık görünümüne baktığımızda, yine 31 bin – 32 bin dolar direnç bölgesinden reddedildiği gözlenmekte.

Bitcoin’in haftalardır bu direnç bölgesini aşamaması, yatırımcıların endişelenmesine neden olmakta. Önümüzdeki hafta BTC’nin yeniden 31 bin – 32 bin dolar direnç bölgesini aşamaması, sert düşüşlerin yaşanmasına neden olabilir.

Böyle bir senaryoda kısa bir süre içerisinde 25 bin dolar destek seviyelerine gerilemesi beklenen BTC, altcoin’lerin de ciddi miktarda değer kaybetmesine sebebiyet verecektir.

XRP’nin son yaşadığı yükselişler ile birlikte yukarı yönlü hareketler sergileyen altcoin’ler, önümüzdeki hafta Bitcoin’in 30 bin doları kaybetmesi halinde ciddi düşüşler yaşayabilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ