Bitcoin’i veya Altcoin’i Olanlar Buraya Baksın! Analist Tahminini Güncelledi: Geliyor!
  • Bitcoin’i veya Altcoin’i Olanlar Buraya Baksın! Analist Tahminini Güncelledi: Geliyor!

Bitcoin’i veya Altcoin’i Olanlar Buraya Baksın! Analist Tahminini Güncelledi: Geliyor!

Kripto para analisti Jason Pizzino,, en büyük kripto paranın geçtiğimiz haftalarda değerinin yüzde 10'undan fazlasını kaybettikten sonra Bitcoin'in (BTC) yeni bir ralli için hazırlanıyor olduğuna inandığını açıkladı. İşte analistin BTC öngörüsü.
  • Haber Merkezi
  • 15.02.2023 - 10:05
  • Güncelleme : 15.02.2023 - 10:05
Sosyal Medya'da Paylaş
Yakından takip edilen kripto para analisti ve stratejisti Jason Pizzino, lider kripto paranın geçtiğimiz haftalarda değerinin yüzde 10’undan fazlasını kaybettikten sonra Bitcoin‘in (BTC) yeni bir ralli için hazırlanıyor olabileceğine inandığını açıkladı. İşte analistin BTC öngörüsü.

Bitcoin’de Kritik Önemdeki Seviyeleri Tek Tek İşaretledi

Kripto para analisti Jason Pizzino, 280 binden fazla YouTube abonesine Bitcoin’in hala yükselişte olduğuna inandığını, ancak piyasa değerine göre en büyük kripto paranın kısa vadede daha da düşebileceğini düşündüğünü söyledi:

Bitcoin’de düşüşler açısından dikkat ettiğim kilit seviyeler şunlar: 20 bin 700 dolar, 19 bin 800 dolar ve ardından piyasanın 18 bin 600 dolardan daha aşağı indiğini görmek istemiyoruz. Eğer gerçekten o kadar aşağıya inmek istiyorsanız, muhtemelen 18 bin dolara kadar gidilir. Fiyat bu noktadan daha aşağı inecek olursa yapı değişir ve bu artık bir boğa piyasasının başlangıcı değildir.

Yüksek Volatilite Uyarısı

Pizzino ayrıca bu Bitcoin’deki fiyat düzeltmesinin en büyük kripto parayı yaklaşan bir yüksek volatilite dalgası için hazırladığına inandığını iddia ederek şu ifadelerini kullandı:

Burada tahmin ettiğim ve yorumladığım verilere ilişkin kendi görüşüm bunun bir sonraki yükseliş ayağının başlangıcı olduğu yönünde. Uzun vadede yükseliş bekliyor olabiliriz ama aynı zamanda daha kısa vadede düşüş bekliyor da olabiliriz ve şu anda olan da tam olarak bu. Bu yüzden bu fırsatı DCA (dolar maliyet ortalaması) yaparak bir miktar BTC almak için kullanacağım.

Kripto veri platformu CoinMarketCap’in sağladığı verilere göre BTC, bu yazının hazırlandığı sırada 426.4 milyar dolar piyasa değeri ile ve son 24 saatte kaydettiği yüzde 1,73 yükselişle 22 bin 106 dolardan el değiştiriyor. Veriler Bitcoin’in işlem hacminin de gün içinde yüzde 18’in üzerinde yükselişle 26.9 milyar dolara çıktığını gösteriyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ