Bitcoin’in Yükselişleri, Bu Altcoin’lerde Ralliyi Başlattı!

Bitcoin’in Yükselişleri, Bu Altcoin’lerde Ralliyi Başlattı!

Sırada Kim Var?
  • Haber Merkezi
  • 28.04.2023 - 09:41
  • Güncelleme : 28.04.2023 - 09:41
Sosyal Medya'da Paylaş
Bugünün kazananı ASD isimli altcoin oldu.

Kripto para sektöründe son günlerde volatil düşüşler meydana geliyor olsa da, lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) her seferinde toparlanmayı başardığı görülüyor. BTC’nin toparlanması altcoin‘leri de olumlu etkilemekte.

Her ne kadar kripto piyasasına çok beklenen altcoin rallisi halen tam anlamıyla başlamamış olsa da, bazı varlıkların sert sıçramalar yaparak kendi iç dinamiklerinde altcoin sezonunu başlattıkları gözlenmekte.

İlerleyen günlerde Bitcoin’in 32 bin hatta 36 bin dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşaması ve ardından zirve seviyelerde akümüle olmaya başlaması, kripto piyasasında çok beklenen altcoin sezonunun tetiklenmesini sağlayacaktır.

Bugün Hangi Altcoin’ler Sert Yükselişler Yaşadı?

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, son 24 saat özelinde ilk 500 kripto para birimi içerisinde en büyük yükselişi ASD isimli altcoin gerçekleştirdi.

Piyasa değerine göre 312. sırada yer alan ASD, bugün özelinde yüzde 50’ye yakın yükseliş yaşayarak sektörün dikkatini çekti. ASD dışında aşağıdaki altcoin’lerde bugün kayda değer yükselişler yaşadı:

“MDT, WOO, CKB, QRDO, MPL VE IMX”

Önümüzdeki günlerde lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yükselişlerine devam etmesi, bu ürünlerdeki yükselişlerin hızlanmasını sağlayabilir.

Yapay zeka (AI) altcoin’leri ile ilgilenen okurlarımız, aşağıda yer alan içeriğimize göz atabilirler:

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ