Bloomberg Analisti, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Görüşlerini Paylaştı!

Bloomberg Analisti, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Görüşlerini Paylaştı!

Bitcoin 10 bin dolar seviyelerine gerileyebilir mi?
  • Haber Merkezi
  • 5.10.2023 - 09:23
  • Güncelleme : 5.10.2023 - 09:23
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para yatırımcıları uzun bir süredir lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yeniden yükselişe geçeceği dönemi merak ediyor. Uzun bir süredir beklenen yükselişleri gerçekleştiremeyen BTC, sektör üzerindeki ilginin de azalmasına neden olmakta.

Bugün itibariyle başarılı bir Bloomberg analisti olan Mike McGlone Bitcoin ve ETH hakkındaki görüşlerini paylaştı. McGlone Bitcoin’in değerindeki son artışın kripto yatırımcıları tarafından yanlış anlaşılmış olabileceğini söyledi.

Mike McGlone, BTC’nin diğer kripto varlıklarla birlikte yükselmesine rağmen “bunun, büyük oyuncuların kısa pozisyonlarını kapatmak için düzenlediği sahte bir yükseliş olabileceğini” belirtti.

Bitcoin’in 30 bin doları aşamadığı sürece 10 bin dolar riskinin her zaman olduğunun altını çizen McGlone, BTC’nin fiyat analizi haricinde şu sözleri de aktardı:

“Bitcoin’in en önemli sorunu, hala Nasdaq 100 Hisse Senedi endeksinden yaklaşık iki kat daha fazla dalgalanma yaşaması olabilir.

Bitcoin spot ETF likiditenin negatif olduğu ve kripto varlıkların küresel bir ekonomik durgunluk riskiyle karşı karşıya olduğu bir döneme denk geliyor.

Bu gelişmeler, spot Bitcoin ETF’si aracılığıyla daha kolay hale gelen yatırım kararlarını alırken dikkate alınması gereken önemli bir faktör olabilir.”

Mike McGlone, yatırımcıların genel sektör durumundan ötürü spot Bitcoin ETF’sine beklenenden az talep olabileceğini düşünmekte.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ