CleanSpark, 9.3 Milyon Dolarlık Yeni Bitcoin Madencilik Tesisi Aldı

CleanSpark, 9.3 Milyon Dolarlık Yeni Bitcoin Madencilik Tesisi Aldı

Bitcoin Madenciliği Şirketinden CleanSpark Cephesinden 9.3 Milyon Dolarlık Yatırım
  • Haber Merkezi
  • 22.06.2023 - 10:03
  • Güncelleme : 22.06.2023 - 10:03
Sosyal Medya'da Paylaş

Son dönemde Bitcoin madencilik şirketleri yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Bitcoin madencilik şirketi CleanSpark, yeni yatırım planını açıkladı.

Bitcoin Madenciliği Şirketinden CleanSpark Cephesinden 9.3 Milyon Dolarlık Yatırım

Bitcoin madencilik şirketi CleanSpark, 9.3 milyon dolar nakit ödeme karşılığında Dalton, Georgia’da anahtar teslim iki ABD Bitcoin madencilik tesisi satın almaya hazırlanıyor.

İki madencilik tesisi, en yeni nesil Bitcoin madencilik cihazı Antminer S19 XP ve S19j Pro+ üniteleri de dahil olmak üzere 6.000’den fazla Bitcoin madencilik makinesine ev sahipliği yapacak. Konu hakkında CleanSpark tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, bu makineler CleanSpark tarafından bu yılın başlarında sipariş edildi ve ödemeleri gerçekleştirildi. Bu satın alma planlarının şirketin 2023 yılı sonuna kadar 16 EH/s büyüme hedefine ulaşma planlarının bir parçası olduğu aktarıldı. Konu hakkında açıklama yapan CelanSpark CEO’su Zach Bradford şu ifadeleri kullandı:

Bu satın alma, yılsonu hedefimiz olan 16 EH/s’ye ulaşmak için fazlasıyla yeterli altyapıya sahip olmamızı sağlıyor. Satın almış olduğumuz iki ek tesis, Georgia’daki kırsal topluluklarla derinleşen bağlarımızın ve büyük, esnek bir yük olarak orada geliştirdiğimiz bölgesel uzmanlığın bir göstergesidir. Daha da önemlisi, çabalarımız operasyonlarımızın bulunduğu banliyö ve kırsal bölgeler için ekonomik büyüme yaratıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ