CryptoQuant CEO’su Açıkladı: Bitcoin Borsası Binance İflas Edebilir mi?

CryptoQuant CEO’su Açıkladı: Bitcoin Borsası Binance İflas Edebilir mi?

Binance için herhangi bir sorun gözükmüyor.
  • Haber Merkezi
  • 14.12.2022 - 09:38
  • Güncelleme : 14.12.2022 - 09:38
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe bugünün gündem maddesi her ne kadar ABD enflasyon verileri olsa da, sabah saatlerinde dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinde büyük bir FUD operasyonu yürütüldü.

Bu korku operasyonu nedeniyle ciddi miktarda kripto varlık çekimi yapan yatırımcılar, şuan itibariyle Binance’de bir sorun olmadığını düşündükleri için geri yatırım yapmaya başladı.

Birçok kripto para yatırımcısının bugün itibariyle “Binance borsası iflas edebilir mi? şeklinde sorular sormaya başladığı görüldü. Devasa borsanın olası iflası, tüm yatırımcıları korkuttu.

Binance Borsası İçin Gerçekten Tehlike Var Mı?

Kripto para sektörünün en büyük veri sağlayıcılarından bir tanesi olan CryptoQuant‘ın CEO’su Ki Young Ju, geçtiğimiz dakikalarda resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir gönderi paylaştı.

Binance borsasından gerçekleştirilen çekimleri FTX borsası ile kıyaslayan başarılı yönetici, şu sözleri aktardı:

“İNSANLAR BANA BİNANCE BORSASININ İYİ OLUP OLMADIĞINI SORUYOR.”

“BİNANCE BORSASININ BTC REZERVLERİ SON İKİ GÜNDE YÜZDE -8 DÜŞTÜ, ANCAK GEÇEN AY FTX İFLASI SIRASINDA YÜZDE 24 ORANINDA ARTMIŞTI.”

“DÜZENLEME İÇİN AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASI GEREKEN ŞEYLER OLABİLİR, ANCAK ŞİMDİLİK ŞÜPHELİ HERHANGİ BİR ZİNCİR ÜSTÜ FAALİYET GÖRMÜYORUM.”

Şuan itibariyle Binance borsası hakkında herhangi bir sorunun olmadığını aktaran Ki Young Ju, Binance ile FTX borsasının stablecoin rezervlerini karşılaştırdığında da, Binance’in iflas etmeyeceği sonucunun ortaya çıktığını vurgulamakta.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ