Devasa Bitcoin Satışı Yapan Terraform Labs’dan, Do Kwon Açıklaması!
  • Devasa Bitcoin Satışı Yapan Terraform Labs’dan, Do Kwon Açıklaması!

Devasa Bitcoin Satışı Yapan Terraform Labs’dan, Do Kwon Açıklaması!

Kripto para sektörünün gündeminde yer alan bir isim olan Terra kurucusu Do Kwon, birçok ülkede “kırmızı bülten” ile aranmaya devam ediyor. Her ne kadar Kwon “kaçmıyorum” dese de, hükümet yetkilileri Do Kwon’a ulaşamadıklarını aktarmakta.
  • Haber Merkezi
  • 29.09.2022 - 09:48
  • Güncelleme : 29.09.2022 - 09:48
Sosyal Medya'da Paylaş

Terra ekosistemini kurtarmak için geçtiğimiz aylarda devasa Bitcoin satışları gerçekleştiren Terraform Labs, bu hamlelerinde başarısız olmuştu. Yaptığı satışlar ile birlikte Bitcoin’de de çöküş getiren Terraform Labs, Terra ekosistemini de kurtarmayı başaramamıştı.

Terraform Labs, son dönemlerde Do Kwon hakkında araştırmalar yürüten Güney Koreli savcılarını eleştirmeye devam ediyor. Do Kwon’un savunmasını kamuoyuna ileten Terraform Labs, şimdilik Kwon koruduğu görülüyor.
 

“BU DAVANIN SON DERECE POLİTİK BİR HALE GELDİĞİNE VE KORELİ YETKİLİLERİN EYLEMLERİNİN ADALETSİZLİĞİ VE KORE YASALARI TARAFINDAN GÜVENCE ALTINA ALINAN TEMEL HAKLARI KORUMADA BAŞARISIZ BİR PERFORMANS GÖSTERDİĞİNE İNANIYORUZ”

“DO KWON’UN KONUMU, KENDİSİ VE AİLESİ İÇİN DEVAM EDEN FİZİKSEL GÜVENLİK RİSKLERİ NEDENİYLE AYLARDIR ÖZEL BİR KONUYDU. BU NEDENLE BAY KWON’UN YERİNİ SÖYLEYEMEYİZ.”

Kaçak olmadığını iddia eden Do Kwon, konumunu gizlemeye devam ediyor. Hükümet yetkilileri ile dahi paylaşılmayan bu bilgi, Kwon’un konum değiştirmek için zaman kazanmaya çalıştığını düşündürtmekte.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ