Dikkat: Bitcoin Dolandırıcıları, Kevin O’Leary’nin Twitter Hesabını Hackledi!

Dikkat: Bitcoin Dolandırıcıları, Kevin O’Leary’nin Twitter Hesabını Hackledi!

Hackerlar kripto yatırımcılarını hedef almaya devam ediyor.
  • Haber Merkezi
  • 30.12.2022 - 10:07
  • Güncelleme : 30.12.2022 - 10:07
Sosyal Medya'da Paylaş

Shark Tank adlı televizyon programının yıldızı Kevin O’Leary’nin resmi Twitter hesabı bugün itibariyle hacklenmiş gibi gözüküyor. Kripto para yatırımcılarının fonlarını ele geçirmek için O’Leary’nin hesabına saldıran hackerlar, yatırımcıların dikkatini çekti.

Hackerlar, Kevin O’Leary’nin hesabı üzerinden sözde bir çekilişle ilgili bir tweet sabitledi ve takipçilerin etkinliğe katılmak için talimatları yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Uzun bir süredir benzer dolandırıcılık girişimleri olduğundan ötürü hackerlar yatırımcıların bu paylaşıma inanması için şu sözleri aktardı:

“HESAPLARIM HACKLENMEDİ! DÜN GECE TELEVİZYONDA BİR ÇEKİLİŞ YAPACAĞIMI SÖYLEDİM. ZEVK ALIYORUM.”

“BU ÇEKİLİŞ SAHTE VEYA ALDATMACA DEĞİLDİR. BENİM HESAPLARIM SALDIRIYA UĞRAMADI !!!”

Şuan itibariyle ise bu gönderinin kaldırıldığı görülüyor. Kevin O’Leary’nin Twitter hesabını geri aldığı tahmin ediliyor olsa da, Shark Tank yıldızı halen konu ile ilgili bir açıklama metni yayınlamamış durumda
 

Geçtiğimiz dönemlerde Kevin O’Leary’nin FTX borsası nedeniyle ettiği zarar gündeme oturmuştu. O’Leary FTX iflası hakkında şu sözleri aktarmıştı:

“KRİPTOYA YAKLAŞIK 9,7 MİLYON DOLAR YATIRDIM. SANIRIM KAYBETTİĞİM EN BÜYÜK ŞEY BUYDU. HEPSİ SIFIRLANDI.”

“NE OLACAK BİLMİYORUM ÇÜNKÜ HESABIM BİRKAÇ HAFTA ÖNCE HURDAYA ÇIKARILDI. TÜM VERİLER, TÜM MADENİ PARALAR, HER ŞEY. İYİ BİR YATIRIM DEĞİLDİ. SONRA ÖZ SERMAYEYE YATIRDIĞIM PARAYI DA KAYBETTİM, ONLAR DA SIFIRLANDI.”

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ