Eyvah Eyvah! “Altcoin’ler İçin Hesaplaşma Vakti” Diyen Analist Özellikle Bu Altcoin İçin Uyardı!
  • Eyvah Eyvah! “Altcoin’ler İçin Hesaplaşma Vakti” Diyen Analist Özellikle Bu Altcoin İçin Uyardı!

Eyvah Eyvah! “Altcoin’ler İçin Hesaplaşma Vakti” Diyen Analist Özellikle Bu Altcoin İçin Uyardı!

Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Benjamin Cowen, önemli bir metriğe işaret ederek altcoin'lerde erime öngörüsünde bulundu. Analist özellikle bir altcoin için uyardı.
  • Haber Merkezi
  • 2.01.2023 - 10:05
  • Güncelleme : 2.01.2023 - 10:05
Sosyal Medya'da Paylaş
Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader’ı Benjamin Cowen, önemli bir metriğe işaret ederek altcoin‘lerde erime öngörüsünde bulundu. Analist özellikle bir altcoin için uyardı.

Altcoin’ler İçin Hesaplaşma Vakti

Kripto para analisti Benjamin Cowen, yeni bir video güncellemesinde 780 binden fazla abonesine Bitcoin (BTC) hakimiyet grafiğinin (BTC.D) hala düşük olduğunu ve bunun bir altcoin hesaplaşmasının ufukta olduğunu gösterdiğini belirtti. BTC hakimiyet grafiği, kripto para piyasasının toplam değerinin ne kadarının Bitcoin’e ait olduğunu izler.

Cowen’a göre, altcoin piyasası BTC.D yukarı yönde çözülene kadar düşen bir bıçak olmaya devam edecek:

Altcoin piyasasında gerçekten düşüş beklememe neden olan şeylerden biri de elbette Bitcoin hakimiyeti. Hala çok düşük ve şu anda yüzde 42 seviyelerinde. Eğer stablecoin’leri hariç tutacak olursanız yüzde 48 gibi bir seviyede. Hakimiyet hala düşük ve 2022’de beni altcoin almaktan alıkoyan şey buydu. O yıl ‘Bakın çocuklar, boğa piyasasında parlak altcoin nesnelerini sevdiğinizi biliyorum, ancak ayı piyasasında onlar arkadaşınız değil, bir altcoin ile evlenmeyin’ dememin nedeni buydu. Hakimiyetin hala düşük olduğunun farkındayım ve bu ölçütün beni altcoin almaktan büyük ölçüde alıkoyduğunu, şimdiye kadar da oldukça iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim.

 

Altcoin’lerin kripto para piyasasına hakim olması (Bitcoin’in hakimiyetinin düşük olması) yatırımcıların hala Bitcoin dışındaki kripto paralar üzerinde spekülasyon yaptığını, onlara ilgi gösterdiğine işaret eder.

Cardano İçin Uyardı

Akıllı sözleşme platformu Cardano‘yu (ADA) düşüşe geçebilecek önemli bir altcoin örneği olarak kullanan Cowen, kripto paranın geçen yılki büyük fiyat düşüşüne dikkat çekerek şunları söyledi:

Tek bir altcoin’in kendine özgü riski buna değmez ve ADA şu anda yüzde 92 düştü, ancak son ayı piyasası sırasında ADA tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 98, neredeyse yüzde 99 düştü. Bu size durumun ne kadar kötüleşebileceği konusunda bir fikir vermeli. Eğer ADA yüzde 98,77 düşecek olursa, bu 0,04 dolara kadar gerileyeceği anlamına geliyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ