Gözünüz Bu 5 Altcoin’de Olsun! Santiment’ın Radarına Girdiler!

Gözünüz Bu 5 Altcoin’de Olsun! Santiment’ın Radarına Girdiler!

Kripto analiz platformu Santiment, bazı altcoin'lerin cüzdan adresi aktivitesinde büyük artış olduğunu bildirdi.
  • Haber Merkezi
  • 6.10.2023 - 10:07
  • Güncelleme : 6.10.2023 - 10:07
Sosyal Medya'da Paylaş
Kripto analiz platformu Santiment, cüzdan adresi aktivitesinde büyük artış olduğu tespit edilen altcoin’leri paylaştı. Platformun paylaştığı altcoin’ler arasında Bitcoin Cash (BCH) gibi çok iyi bilinen altcoin’lerin yanı sıra Civic Pass (CVC) gibi çok daha az bilinen altcoin’ler yer alıyor.

Santiment’ın Dikkat Çektiği Altcoin’ler

Santiment, Bitcoin Cash (BCH), Smooth Love Potion (SLP), Mask Network (MASK), LeverFi (LEVER) ve Civic Pass‘in (CVC) günlük cüzdan adresi sayıları bakımından son üç ayın en yüksek seviyelerine ulaştığını bildirdi.

Kripto analiz platformu yaptığı bildirimde “Piyasaların üst üste 2’nci günde soğumasına rağmen, birkaç altcoin‘in ağında etkileşime giren benzersiz cüzdan adreslerinin sayısında artış görülüyor. Bir gözünüz BCH, SLP, MASK, LEVER ve CVC’de olsun.” notunu düştü.

BCH, AXS, MASK ve CVC’de Son Durum

2017’de en büyük kripto para Bitcoin‘den (BTC) çatallanan Bitcoin Cash, bu yazının hazırlandığı sırada 229,34 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük 17’nci kripto para olan BCH, son 24 saatte yüzde 0,73 düşüşle el değiştiriyor.

Axie Infinity (AXS) ekosisteminde ödül kazanmak ve çevrimiçi savaş oyununda yaratık satın almak için kullanılan bir token olan ve piyasa değerine göre 329’ncu sırada yer alan SLP, bu yazının hazırlandığı sırada son 24 saatte yüzde 1,40 düşüşle 0,001488 dolardan işlem görüyor.

MASK, merkeziyetsiz otonom organizasyonu (DAO) Mask’ın Ethereum (ETH) tabanlı yönetişim token’idir. Mask Network, kullanıcıların mevcut sosyal ağların yanı sıra Blockchain özelliklerine erişimini sağlayan merkeziyetsiz bir portaldır. MASK, yazı hazırlandığı sırada 2,63 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 1,83 düşüş gösterdi.

Kendisini akıllı sözleşmeler, merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) ve Blockchain sektörüne giren Web2 şirketleri için çok zincirli, cüzdandan bağımsız bir kimlik ve erişim yönetimi çözümü olarak tanımlayan Civic Pass’in yerel varlığı CVC, bu yazının hazırlandığı sırada 0,07531 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 338’nci sırada yer alan CVC son 24 saatte yüzde 2 düşüşle işlem gördüğü görülüyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ