İşte Bitcoin Hakimiyetindeki Artışlara Rağmen Yükselen Altcoin’ler!

İşte Bitcoin Hakimiyetindeki Artışlara Rağmen Yükselen Altcoin’ler!

Altcoin'ler, BTC dominans tablosundaki artışlara direnmeye çalışıyor.
  • Haber Merkezi
  • 17.02.2023 - 10:28
  • Güncelleme : 17.02.2023 - 10:28
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründeki boğa trendi devam ediyor. Her ne kadar son saatlerde Bitcoin 25 bin dolar direnç seviyesinden reddedilmiş olsa da, halen devasa bir çöküş yaşamadı. Çöküşe direnen BTC, ilerleyen saatlerde toparlanabilir.

Gün içerisinde lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 25.250 dolar seviyelerine kadar yükseldiği görüldü. Her ne kadar bu denli sert yükselişlerde altcoin‘lerin de değer kazanması beklense de, BTC dominans tablosundaki artışlar altcoin’lerin yükseliş hareketlerini kısıtlamış gibi gözükmekte.Kripto para sektörünün en önemli veri sağlayıcılarından bir tanesi olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, son 24 saat içerisindeki en büyük yükselişi TrueFi (TRU) isimli altcoin yaşadı. Yüzde 130’dan fazla yükseliş yaşayan TRU, sektörün gündemine oturmuş durumda.

TRU haricinde FLOKICOCOSRFRWEMIXVTHOCFX ve MC gibi altcoin’lerde bugün itibariyle yüzde 20’den fazla yükseliş yaşayarak BTC dominans tablosundaki artışlara meydan okudu.

Yükseliş yaşayan ürünlerin haricinde düşüş yaşayan altcoin’lerin de olduğu gözlenmekte. Bitcoin’in piyasa hakimiyetindeki artışlar, bazı altcoin’lerin son 24 saat içerisinde değer kaybetmesine neden oldu.

Önümüzdeki günlerde Bitcoin dominans tablosundaki olası düşüş hareketleri ile birlikte yükselişe geçmesi beklenen altcoin’ler, yatırımcıların beklediği yükselişleri yaşayabilecek mi? merak konusu..

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ