İşte Bitcoin ile Birlikte Artışa Geçen Binance’deki Altcoin’ler!

İşte Bitcoin ile Birlikte Artışa Geçen Binance’deki Altcoin’ler!

Bugünün en çok artan altcoin'i BICO oldu.
  • Haber Merkezi
  • 29.09.2023 - 09:47
  • Güncelleme : 29.09.2023 - 09:47
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe önemli bir günün sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle gelen haberler kripto varlıkların fiyat hareketlerini olumlu yönde etkilese de, son saatlerde lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) vadeli Ethereum ETF’sini onaylaması altcoin‘leri olumlu etkilese de, SEC yine spot Bitcoin ETF başvurularını erteledi.

Kripto piyasasında yeni bir mega boğa trendin başlayabilmesi için spot Bitcoin ETF başvurularının onaylaması gerekiyor. Yüksek ihtimalle SEC bu başvuruları 2024 yılının ilk çeyreğinde onaylayacak.

Hadi gelin Bitcoin’in yükselişi yaşadığı bugünde altcoin’lerin performanslarına yakından göz atalım:

 

Binance’deki Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘den gelen verilere göre bugünün en çok artan altcoin’i BICO oldu.

Binance’in vadeli listelemesi ile yükselişe geçen BICO isimli altcoin, son 24 saat içerisinde %34 oranında değer kazanmış durumda.

BICO haricinde bugün itibariyle COMPGFTMAGICLEVERAUCTIONMAVPENDLERUNE ve XVG gibi altcoin’lerin de %10’dan fazla değer kazandığı görüldü.

Bugün itibariyle %10’dan fazla sadece AGLD isimli altcoin düşüş yaşadı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ