İşte Bitcoin’in (BTC) Düşüşlerinde Dahi Yükselen Altcoin’ler!

İşte Bitcoin’in (BTC) Düşüşlerinde Dahi Yükselen Altcoin’ler!

Bitcoin'in düşüşlerine hangi altcoin'ler direniş gösterdi?
  • Haber Merkezi
  • 28.12.2022 - 10:07
  • Güncelleme : 28.12.2022 - 10:07
Sosyal Medya'da Paylaş

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) kademe kademe değer kaybetmeye başladığı görülüyor. Birçok kripto para yatırımcısı her ne kadar BTC’nin yeni dip seviyelere ulaşmasını beklese de, şimdilik bu beklenti çok gerçekçi gözükmemekte.

Bitcoin’in uzun bir süredir akümüle olması nedeniyle yüzde 1.5’luk düşüş dahi yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Genel görünümde halen aynı seviyelerde yer alan BTC, sert bir kırılım gerçekleştirmedi.

Lider kripto para biriminin bugün özelinde yaşadığı düşüşler esnasında bazı altcoin‘ler yükseliş dahi yaşadı. Her ne kadar sektör genelinde satıcılar hakim olsa da, bazı ürünler değer kazanmayı başardı.

Kripto para sektöründeki ayı sezonunun 1 seneden uzun sürmesi, altcoin’lerin dönem dönem yukarı yönlü patlamalar gerçekleştirmesini sağlıyor.

 

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, ilk 500 kripto para birimi içerisinde bugün itibariyle en büyük yükselişi Revain (REV) isimli altcoin gerçekleştirdi.

Yüzde 26 oranında değer kazanmayı başaran REV, yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda. REV dışında aşağıda yer alan altcoin’lerde, yüzde 5’den fazla yükseliş yaşadı:

“LUNC, CFX, TKO, H2O, QNT, ETHW, SURE, LOOKS VE REP”

Önümüzdeki günlerde Bitcoin’in toparlanmaya başlaması, bu ürünlerin çok daha sert yükselişler yaşamasını sağlayabilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ