İşte Bu Hafta Bitcoin’den Ayrışıp Yükselen Altcoin’ler! Fırsat Var mı?

İşte Bu Hafta Bitcoin’den Ayrışıp Yükselen Altcoin’ler! Fırsat Var mı?

Haftanın kazananın HI isimli altcoin oldu.
  • Haber Merkezi
  • 2.01.2023 - 09:37
  • Güncelleme : 2.01.2023 - 09:37
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta özelinde yatay hareketler sergileyen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 7 gün içerisinde sadece yüzde 1 oranında düşüş yaşamış durumda.

Bitcoin’in yatay hareketler sergilemesi, lider altcoin Ethereum‘u da (ETH) derinden etkilemiş durumda. 1.200 dolar seviyelerinde takılı kalan ETH, halen yatırımcıların beklediği sert yükselişleri gerçekleştiremedi.

Yarın özelinde kripto para sektöründeki yatay trendin devam edeceği tahmin ediliyor. Pazartesi günü ABD borsalarının kapalı kalacak olması, salı günü özelinde sert hareketlerin yaşanmasını sağlayabilir.

Her ne kadar Bitcoin ve Ethereum’da kayda değer hareketler olmasa da, bazı altcoin’ler bu hafta özelinde piyasadan ayrışmayı başararak yükselişe geçti.

 

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, son 1 hafta içerisinde ilk 500 kripto para birimi içerisinde HI (HI) isimli altcoin ciddi yükselişler gerçekleştirdi.

1 hafta içerisinde yüzde 30 oranında değer kazanan HI, yatırımcılarını memnun etmiş durumda. HI dışında aşağıda yer alan altcoin’lerde, son 1 hafta içerisinde yüzde 15’den fazla değer kazandı:

“LYXE, HSF, OKB, DENT, UQC, BIT VE LDO”

Önümüzdeki hafta bu altcoin’lerde yükseliş trendini devam edebilmesi için ise lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişe geçmesi gerekmekte.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ