İşte Bu Hafta Bitcoin’e (BTC) Rağmen Sert Yükselen Altcoin’ler!

İşte Bu Hafta Bitcoin’e (BTC) Rağmen Sert Yükselen Altcoin’ler!

Haftanın en çok kazandıranı, Refereum (RFR) isimli altcoin oldu.
  • Haber Merkezi
  • 31.07.2023 - 09:43
  • Güncelleme : 31.07.2023 - 09:43
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar bu hafta özelinde dev satışlar meydana gelmemiş olsa da, yine de piyasada ayıların daha aktif olduğu görülebiliyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta itibariyle 28.800 dolar seviyelerine kadar geriledi. BTC bu hafta özelinde 29.200 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ortalama 2 saat sonra BTC’de haftalık kapanış gerçekleşecek. 29 bin doların üzerinde bir kapanışın olması olumlu olarak kabul edilebilir.

 

Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Geçirdi?

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in paylaştıklarına göre ilk 500 kripto para birimi içerisinde bu hafta özelinde en büyük yükselişi Refereum (RFR) isimli altcoin yaşadı.

Yüzde 250 oranında değer kazanarak yatırımcıların dikkatini üzerine çeken Refereum (RFR), bu haftanın en fazla kazandıran ürünü olmayı başarmış durumda.

Refereum (RFR) haricinde şu altcoin’lerde kayda değer yükselişler yaşamayı başardı:

“DC, ATOR, VGX VE WLD”

Önümüzdeki hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 30 bin dolar seviyesini geri kazanması, altcoin’lerde çok daha büyük yükselişlerin yaşanmasını sağlayabilir.

Okurlarımızın her ihtimale karşı kripto yatırımlarındaki risk miktarını minimalize etmeleri önerilir.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ