Kripto Piyasalarında Son Durum: Bitcoin ve Altcoinlerin Güncel Performansı

Kripto Piyasalarında Son Durum: Bitcoin ve Altcoinlerin Güncel Performansı

Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi artarken, Ethereum’un hacmi azalıyor.
  • Haber Merkezi
  • 16.01.2024 - 11:01
  • Güncelleme : 16.01.2024 - 11:01
Sosyal Medya'da Paylaş
Kripto para piyasası, sabah saatlerinden itibaren durağan bir seyir izlemekte. Geçtiğimiz hafta yaşanan ETF heyecanının ardından piyasayı sarsan satış dalgasına rağmen, bazı altcoinler Bitcoin’den ayrışarak kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Bitcoin’deki güncel durum, Spot Bitcoin ETF’sinin etkisinin azalmasıyla fiyatının 43.000 dolar seviyesinin altına gerilemesiyle açıklanıyor. Yine de, yazım saatinde Bitcoin fiyatında küçük bir artış yaşanırken, Ethereum ve Binance tokenı BNB’de de benzer hareketler gözlemleniyor.

Piyasanın hacmi ve yatırımcıların davranışları değişkenlik göstermekte. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi artarken, Ethereum’un hacmi azalıyor. BNB’nin hacminde ise önemli bir artış gözleniyor.

Diğer yandan, piyasanın popüler altcoinlerinden Solana ve XRP‘de düşüşler yaşanıyor. Solana 100 doların altında işlem görmeye devam ederken, XRP’de ise küçük bir değer kaybı yaşanıyor.Sosyal medyada ilgi gören Pepe Coin’in fiyatı düşüş gösterirken, yedi günlük fiyat hareketi yatırımcılar için dikkat çekici olabilir. En iyi performans gösteren altcoinlerden Flare ve Blur, yatırımcı ilgisinin artması ve bazı gelişmelerle fiyatlarında büyük artışlar kaydediyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ