Nitroex Borsası Solano listeledi…!

Nitroex Borsası Solano listeledi…!

NitroEx Borsası NTX projesini listeledi. NitroEx, ICO'DA 3.7 milyon dolar topladı.
  • Haber Merkezi
  • 22.02.2023 - 11:32
  • Güncelleme : 22.02.2023 - 11:32
Sosyal Medya'da Paylaş
NTX NEDİR?
NitroEx Exchange, kullanıcıların kolayca kripto para satın alabilmeleri/satabilmeleri için gerçek zamanlı sipariş defterleri, grafik oluşturma araçları, işlem geçmişi ve basit bir sipariş süreci ile benzersiz bir arayüz sunmayı amaçlamaktadır. NTX, yatırımcılarına ekstra ayrıcalıklar, artırılmış limitler ve kazançlar sunan bir belirteçtir. Nitro Software Technologies, 1 yıl önce bir kripto para Ticaret Borsası olan NitroEx Exchange projesini kullanıcıların hizmetine sundu. NitroEx Borsası NTX projesini listeledi. NitroEx, ICO'DA 3.7 milyon dolar topladı. 2.4 milyon dolarlık öz sermaye ile birlikte toplam değerleme 6 milyon doların üzerinde.
NTX, Nitro yazılım teknolojilerinin bir diğer kripto hizmeti olan yapay zeka destekli NitroBot (algoritmik ticaret Botu) uygulamasında kullanılmaktadır. NitroBot algoritmik ticaret botunun kullanımı için gereken yakıt NTX olarak belirlenmiştir. Kullanıcıların %8 kar elde ettikleri istatistiksel olarak kanıtlanmıştır. NitroEx, kullanıcılarının kripto dünyasındaki ihtiyaçlarına yönelik bütünsel yazılım çözümleri sunmaktadır.
Bu sayede, NTX Token'ın piyasadan bağımsız değerini artırmak için NTX Token'ı satın alan kullanıcılar arasında şirketin karını paylaşarak düzenli kazanca sahip olmaya dayalı yeni bir yatırım modeli ortaya koymuş oldu.
Büyük kazançların tek adresi olmayı hedefleyen NitroEx, önümüzdeki günlerde birçok satın alma modeli sunacak.
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ