Popüler Bitcoin Borsası, Bu Türk Fenomenin Varlıklarındaki Kısıtlamaları Kaldırdı!
  • Popüler Bitcoin Borsası, Bu Türk Fenomenin Varlıklarındaki Kısıtlamaları Kaldırdı!

Popüler Bitcoin Borsası, Bu Türk Fenomenin Varlıklarındaki Kısıtlamaları Kaldırdı!

MEXC, Jr Kripto'nun ORT yatırımlarındaki kısıtlamaları kaldırdı.
  • Haber Merkezi
  • 20.07.2023 - 12:10
  • Güncelleme : 20.07.2023 - 12:10
Sosyal Medya'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde başarılı kripto para borsası MEXC, Türk kripto para fenomeni Jr Kripto‘nun ORT isimli altcoin‘deki yatırımlarını geçici bir süre ile dondurmuştu. ORT ekibinin MEXC’ye gönderdiği bazı belgeler, başarılı borsayı harekete geçirmişti.

Bu yaşanan olayın üzerinde 2 gün geçmesinin ardından MEXC yeniden harekete geçti. Bu olayların detaylarını merak eden okurlarımız, ilgili içeriğimize göz atabilir:

MEXC yetkilisi Zhou, bugün paylaştığı gönderide Jr Kripto’nun ORT varlıklarının üzerindeki kilitlerin açıldığını duyurdu. MEXC yetkilisi, popüler borsanın bu kararı neden aldığını şu sözlerle açıkladı:

“ORT VE JRKRİPTO TİCARİ ANLAŞMAZLIKLAR VARDIR.”

“ORT ekibi bize rapor verdiğinde, JrKripto hesabındaki ORT varlıklarını geçici olarak dondurduk ve bu durum yaklaşık bir ay sürdü. ORT’nin yerel yargıya rapor vermesi gerekiyor ve yerel yargının ilgili yargısal bilgileri sağlaması gerekiyor, böylece JrKripto hesabındaki ORT varlıklarının dondurulmasını erteleyebiliriz.”

“Ancak bu süre zarfında ilgili yargısal bilgileri alamadık, bu nedenle sadece JrKripto hesabındaki kısıtlamaları kaldırabiliyoruz. MEXC üçüncü taraf bir platformdur ve her kullanıcının varlık güvenliğinden sorumludur. Kullanıcı hesaplarındaki varlıkların tasfiye etme yetkimiz yoktur. Tüm ticari anlaşmazlıklar ve dolandırıcılık olayları yargı tarafından ele alınmalı ve biz sadece yargı ile işbirliği yaparız.”

Önümüzdeki süreçte ORT ekibi ile Jr Kripto arasındaki tatsız olayların yargıya taşınması bekleniyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ