Robert Kiyosaki: Krizden Sadece Bitcoin ve Bu Ürünlerle Kurtulabilirsiniz!

Robert Kiyosaki: Krizden Sadece Bitcoin ve Bu Ürünlerle Kurtulabilirsiniz!

ABD doları gerçekten sıfırlanabilir mi?
  • Haber Merkezi
  • 23.02.2023 - 10:09
  • Güncelleme : 23.02.2023 - 10:09
Sosyal Medya'da Paylaş

En çok satan kişisel finans kitabı Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, yaklaşan büyük mali çöküş konusunda takipçilerini ve sevenlerini uyarmaya devam ediyor. ABD dolarına veya diğer fiat para birimlerine hiçbir zaman inanmadığını söyleyen Kiyosaki, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

The Rich Dad Radio Show’un bugün yayınlanan bölümünde konuşan Kiyosaki, dünyada yaşanan krizlerin birbirleri ile bağlantılı olduğunun altını çizmekte.

Fiat para birimlerinin enflasyon karşısında ezilmesine tepki gösteren başarılı yatırımcı, son programda konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“2008’DE KRİZ YAŞANMIŞ OLSA DA, BU YAŞANANLAR SORUNLARI ÇÖZMEDİ HATTA DAHA DA KÖTÜLEŞTİRDİ. BU YÜZDEN EN BÜYÜK ÇÖKÜŞÜN NEDEN YAŞANACAĞINI TAHMİN ETMEK KOLAY VE SANIRIM ŞU ANDA BUNUN İÇİNDEYİZ.”

“BİLİRSİNİZ, BENİM GİBİ KARAMSARLAR, KRİZİN GELDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. BEN DE ÇÖZÜMÜM KONSERVE TON BALIĞI ALMAK OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM”

ABD dolarının ilerleyen süreçte sıfırlanmasını bekleyen Kiyosaki, vatandaşların aç kalmaması için konserve ürünler satın alması gerektiğini vurgulamakta.

Başarılı yatırımcı açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“BİTCOİN ALTIN VE GÜMÜŞLE HER YERE GİDEBİLİRSİNİZ VE HER ŞEYİ YAPABİLİRSİNİZ.”

“BU ŞEYLERİ [KAĞIT PARA] ELİNİZDE TUTARSANIZ, KRİZ DÖNEMLERİNDE KİMSE SİZE ÇOK FAZLA BASILAN KAĞIT PARALAR İLE YEMEK VERMEZ.”

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ