SAATLER KALDI: Bitcoin’de (BTC) Haftalık Kapanış Bekleniyor!

SAATLER KALDI: Bitcoin’de (BTC) Haftalık Kapanış Bekleniyor!

Bitcoin haftalık kapanış için kritik seviye kaç dolar?
  • Haber Merkezi
  • 15.05.2023 - 10:07
  • Güncelleme : 15.05.2023 - 10:07
Sosyal Medya'da Paylaş

Kripto para yatırımcıları bu gece itibariyle haftalık kapanışları takip ediyor. Çok kötü bir hafta geçiren lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bugün itibariyle her ne kadar 27.200 dolar seviyelerine kadar bir sıçrama yapmış olsa da, yükselişlerine devam edemedi.

Bu gece TSİ 03.00’da Bitcoin ve altcoin‘lerde haftalık kapanışlar gerçekleşecek. Son duruma baktığımızda ise BTC’nin 27 bin dolar seviyelerinde bir kapanış yapması beklenmekte.

Bu hafta özelinde yaşanan çöküşe rağmen 26.700 dolar destek seviyesinde tutunmayı başaran BTC, önümüzdeki 3 saat içerisinde büyük bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalmaması halinde bu destek seviyesini koruyacaktır.

Bitcoin’de (BTC) Önümüzdeki Hafta Neler Olabilir?

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) bu haftaki kapanışı 26.700 dolar destek seviyesinin üzerinde gerçekleştirmesi, önümüzdeki hafta yukarı yönlü bir trendin başlamasını sağlayabilir.

Her ne kadar kripto para sektöründe zorlu bir süreç yaşanıyor olsa da, halen BTC’nin akümüle olduğu seviyelerin geçtiğimiz yılın son aylarında yaşananlara göre çok kötü olmadığı gözlenmekte.

Bitcoin her ne kadar kritik seviyelerde tutunuyor olsa da, BTC dominans tablosundan ötürü altcoin’ler kritik destek seviyelerinde tutunmayı başaramadı. Kripto para yatırımcılarının rahat bir nefes alabilmesi için artık altcoin’lerin yükselişe geçmesi gerekiyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ