Son Dakika: Binance CEO’su CZ: “Bu Bitcoin (BTC) İçin Harika Bir Adım”!

Son Dakika: Binance CEO’su CZ: “Bu Bitcoin (BTC) İçin Harika Bir Adım”!

Bitcoin'in benimsenme oranı artmaya devam ediyor.
  • Haber Merkezi
  • 23.12.2022 - 09:41
  • Güncelleme : 23.12.2022 - 09:41
Sosyal Medya'da Paylaş

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, uzun bir süredir FUD operasyonları ile karşı karşıya kalmış durumda. Bu korku ortamına rağmen Binance’in başarılı bir şekilde çalışması, sektörün yıkılmasını engellemekte.

Geçtiğimiz günlerde ise Brezilya cephesinin kripto para birimleri hakkında yeni bir yasa tasarısını imzaladığı görüldü. Brezilya’nın son hamlesinin kripto sektörü için önemli bir atılım olduğu görülüyor.

Popüler borsa Binance’in CEO’su CZ ise geçtiğimiz dakikalarda ise yeni bir tweet paylaştı. Brezilya’nın kripto hamlesinden bahseden başarılı yönetici şu sözleri aktardı:

“YENİ YASA, BREZİLYA’DA KRİPTO BORSALARININ NASIL ÇALIŞTIĞINA İLİŞKİN YÖNERGELER BELİRLİYOR. BU, KRİPTO EKOSİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK BÜYÜK BİR ADIMDIR.”

 

“BU SEKTÖRE DAHA FAZLA GÜVENİLİRLİK GETİREN, KULLANICI KORUMASINI İYİLEŞTİREN VE GENEL KABULÜ HEDEFLEYEN BİR BAŞKA HARİKA HAREKET.”

Brezilya hükümetinin onayladığı bu yasayı çok beğenen CZ, bu yasanın kripto para sektörü için harika bir hamle olduğunun altını çizmekte.

Her ne kadar şuan itibariyle Brezilya’nın bu hamlesi Bitcoin fiyatına yansımasa da, ilerleyen yıllarda başlayabilecek boğa sezonunda yatırımcıların çok daha kolay sektöre dahil olmasını sağlayacaktır.

Her geçen gün benimsenme oranını artırmaya devam eden Bitcoin, yeniden yükselişe geçmek için gün sayıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ