SON DAKİKA: Google ve Microsoft’un Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi?
  • SON DAKİKA: Google ve Microsoft’un Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi?

SON DAKİKA: Google ve Microsoft’un Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi?

Dev teknoloji şirketlerinin finans raporları açıklandı.
  • Haber Merkezi
  • 26.07.2023 - 09:29
  • Güncelleme : 26.07.2023 - 09:29
Sosyal Medya'da Paylaş

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Google, bulut hizmeti sağlayıcısı Google Cloud sayesinde kripto piyasasında ortaklık yapmaya devam ediyor. Google gibi dev teknoloji şirketlerinin gidişatı, kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor.

Google’ın yanı sıra dönem dönem Microsoft‘un da kripto piyasası ile ilgili bazı ortaklıklar açıkladığı görüldü. Google ve Microsoft gibi dev şirketler, ABD borsalarının gidişatını da etkiliyor.

Geçtiğimiz dakikalarda Google ve Microsoft’un 2023 yılı 2. çeyrek kazanç raporları açıklandı. İşte son paylaşılan finansal raporlar:

  • Google’ın kazanç raporları, 74.6 milyar dolar ile beklenti üstü geldi.
  • Microsoft’un kazanç raporları, 56.2 milyar dolar ile beklenti üstü geldi.

Google ve Microsoft’un haricinde Visa‘nın da kazanç raporları geçtiğimiz dakikalarda açıklandı. Visa’nın raporlarının da 8.1 milyar dolar ile beklenti üstü geldiği görüldü.

Dev teknoloji şirketlerinin kazanç raporunun beklenti üstü gelmesi, kripto piyasası için olumlu bir metrik olarak kabul edilebilir.

 

Teknoloji Şirketlerinin Raporları, Bitcoin’i (BTC) Etkiledi Mi?

Her ne kadar Tesla ve MicroStrategy gibi BTC yatırımı bulunan şirketlerin finansal raporları Bitcoin’in fiyat hareketlerini etkilese de, Google ve Microsoft gibi şirketler büyük bir etki yaratmıyor.

Son dakikalarda dev teknoloji şirketlerinin raporlarının beklenti üstü gelmesi, Bitcoin’de sadece 50 dolarlık bir sıçramanın olmasını sağladı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ