Son Dakika: Türklerin Takibindeki Bu Altcoin, Bitcoin’den Ayrıştı Uçuşa Geçti!

Son Dakika: Türklerin Takibindeki Bu Altcoin, Bitcoin’den Ayrıştı Uçuşa Geçti!

Arjantin dünya kupasını kazanabilir mi?
  • Haber Merkezi
  • 14.12.2022 - 09:42
  • Güncelleme : 14.12.2022 - 09:42
Sosyal Medya'da Paylaş

Bugün itibariyle 2022 Katar Dünya Kupasının ilk yarı final karşılaşması olan Arjantin-Hırvatistan müsabakası takip edildi. Geçtiğimiz dakikalar Arjantin’in 3-0’lık galibiyeti ile sonlanan karşılaşma, kripto para sektöründe de büyük bir etki yarattı.

Türk kripto para yatırımcılarının Chiliz ve ekosisteminde yer alan fan tokenlere yoğun ilgi duyduğu görülebiliyor. Futbol ürünlerine ilgili olan Türkler, geçtiğimiz dakikalarda ciddi kazançlar elde etti.

Dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi olan Lionel Messi’nin Hırvatistan müsabakasında gol atarak Arjantin’i 1-0’ı öne geçirmesi, Arjantin fan tokende yükseliş getirdi.

İlerleyen süreçte 2 gol daha bulmayı başaran Arjantin, 3-0’lık net bir skor ile finale yükselerek Dünya Kupasının bir kulpundan tutmuş durumda.

Arjantin Fan Token (ARG), Arjantin’in Finale Yükselmesine Ne Tepki Verdi?

Birçok futbol sever, Lionel Messi‘nin son Dünya Kupasını kazanmasını istiyor. Şimdilik finale çıkmayı başaran ArjantinFransaFas müsabakasının galibi ile karşı karşıya gelecek.

Arjantin’in finale yükseleceğinin anlaşılmasının ardından sonra ise Arjantin Fan Token (ARG) yüzde 35’lik bir yükseliş yaşamayı başardı.

Her ne kadar şimdilik ARG zirve seviyesinden yüzde 15’lik bir düşüş yaşasa da, 18 Aralık günü Arjantin’in Dünya Kupasını kazanması, ARG’nin çok daha sert yükselişler yaşamasını sağlayabilir gibi gözüküyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ