Son Saatler! Bu 100x Potansiyelli Çevre Dostu Kripto 6 Milyon Dolar Topladı..!

Son Saatler! Bu 100x Potansiyelli Çevre Dostu Kripto 6 Milyon Dolar Topladı..!

Bitcoin Yatırımından Daha Çok Kazandırabilir mi?
  • Haber Merkezi
  • 12.07.2023 - 09:24
  • Güncelleme : 12.07.2023 - 09:24
Sosyal Medya'da Paylaş

Çevre dostu kripto para projesi, ön satışının son turuna doğru ilerlerken erken yatırımcılardan tam 6 milyon dolarlık bir yatırım topladı.

$ECOTERRA token, halka açık borsalarda piyasaya sürülmeden önce bir sonraki en büyük varlığa yatırım yapmak isteyen global yatırımcıların ilgisini çekti.

Son Ön Satış Turu: Borsa Listelemesi Sonrası $ECOTERRA 100x Artabilir mi?

$ECOTERRA, ön satışının başlangıcından bu yana önemli bir ilgi ve destek görüyor ve 6.7 milyon dolarlık fonlama hedefinin etkileyici bir şekilde 6 milyon dolarını başarıyla topladı.

Dijital varlık, son ön satış aşamasında olup, bunun sona ermesine 48 saatten az kaldı.

Yatırımcıların, değerinde önemli bir artış tahmin edildiği için $ECOTERRA halka açık borsalarda 0.12 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülmeden önce 0.1 dolarlık indirimli bir fiyatla satın alması öneriliyor.

$ECOTERRA'yı farklı kılan şey, platformunun iklim değişikliği, geri dönüşüm ve üretim üzerine odaklanmasıdır ve bu durumun token için önemli kazançlar ve istikrar sağlaması bekleniyor. Bu arada, ecoterra geliştirme ekibinin Cuma günü 13.00'de popüler LBank kripto borsasında listeleneceğini resmi olarak duyurmasıyla $ECOTERRA sahipleri arasında heyecan artıyor.

Ecoterra Yeşil Ekosistemi, Kripto Piyasasındaki Düşüş Trendine Rağmen Yükseliyor

Ecoterra, blockchain teknolojisi ve yenilikçi bir geri dönüştür-para kazan (R2E) konseptini kullanarak bireyleri iklim değişikliğiyle mücadeleye motive etmek ve teşvik etmek için oluşturulan merkeziyetsiz bir kripto projesidir.

Projenin amacı, geri dönüşümü kolaylaştırmak, bireylerin ve organizasyonların karbon ayak izlerini dengelemeye teşvik etmek ve üyelerini yerel tokeni olan $ECOTERRA ile ödüllendirmektir.

Adopsiyonu artırmak ve kurumsal yatırımcıları çekmek için ecoterra, R2E uygulaması, karbon dengeleme pazarı, geri dönüştürülmüş malzemeler pazarı ve etki izlenebilir profili olmak üzere dört temel özellik sunuyor.

R2E uygulaması, üyelerin kullanılmış plastikler, cam şişeler ve kutuları kaldırmak gibi çevre dostu faaliyetlere katılmasını sağlıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ