Tahminleriyle Ünlü Analistten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Altcoin’ler İçin “Hazır Olun” Yorumu!
  • Tahminleriyle Ünlü Analistten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Altcoin’ler İçin “Hazır Olun” Yorumu!

Tahminleriyle Ünlü Analistten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Altcoin’ler İçin “Hazır Olun” Yorumu!

Kripto para analisti Credible Crypto, Bitcoin'in 28 bin dolar seviyesinin altına düşmesi sonrasında yükselişin başlamasını bekliyor.
  • Haber Merkezi
  • 12.10.2023 - 09:51
  • Güncelleme : 12.10.2023 - 09:51
Sosyal Medya'da Paylaş
Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği kripto para analisti Credible Crypto, kripto kralı Bitcoin‘in (BTC) 28 bin dolar seviyesinin altına düşmesinin ardından yükseliş bekleyen tarafa geçtiğini söyledi. Analist ayrıca ETH/BTC işlem paritesi için erime uyarısı yaptı.

Analist “Bitcoin İçin Sırada Ne Var” Sorusuna Yanıt Verdi

Anonim kripto para analisti Credible Crypto, sosyal medya platformu “X” üzerindeki kişisel hesabından BTC‘nin kilit bir destek seviyesinde bulunduğunu ve düşüş trendini tersine çevirerek yukarı yönlü bir hareket beklediğini ifade etti. Analist BTC için yaptığı yorumda şunları söyledi:

Fiyat en yüksek seviyelerdeyken yükseliş mi bekliyordunuz? Tıpkı birkaç gün önce en yüksek seviyelerdeyken kısa vadeli düşüş beklediğimi söylediğim gibi, şimdi neredeyse tam boğa piyasasına dönme zamanı geldi diyorum. Eşit bir diplerin 27 bin 100 dolar civarında olduğu göz önüne alındığında, bu seviyelerde satış yapmak riskli olabilir. Yüksek zaman diliminde fiyatın 24 bin 800 doların üzerinde olması uzun vadeli yükselişin başlayabileceği anlamına geliyor.

 

Analist Bitcoin‘in bir sonraki yükseliş hareketi için yukarı yönelmesinden önce 27 bin dolar seviyesinin altına hızlı bir geri çekilme yaşayabileceği konusunda uyararak şunları ekledi:

26 bin 700 dolar civarında yapılan orta aralık testiyle en az 27 bin 100 doların hedeflenmesi oldukça olası görünüyor. Daha geniş bir perspektife bakıldığında, yukarıda likidite topladıktan sonra çok sayıda satış baskısının altında likidite olduğunu görebilirsiniz.

Aynı zamanda, açık faiz (OI) son beş yerel tepe seviyesine işaret eden seviyelere ulaşarak zirve yapıyor. Yönün oldukça açık olduğu bir noktadayız. Asıl soru, ne kadar düşeceğimiz.

Yüksek zaman diliminde yükseliş görünümünün bozulmaması için fiyatın 24 bin 800 doların altına düşmemesi gerekiyor. Şu an için orta aralığı yeniden test ediyoruz ve fiyat bu aralığın üzerinde kalırsa daha erken dibe vurabiliriz. Aksi takdirde, 26 bin doların altına hızlı bir geri çekilme, mükemmel bir düşük riskli ve yüksek ödüllü giriş fırsatı sunabilir.

ETH/BTC İşlem Paritesi İçin Erime Uyarısı Yaptı

Analist ayrıca Bitcoin karşısında Ethereum‘a (ETH) baktı ve ETH/BTC işlem paritesindeki hakim düşüş trendinin yükseliş trendine dönmesinden önce kısa vadede daha da düşeceği konusunda uyardı:

ETH/BTC için yüzde 50’den fazla bir düşüş öngördüğüm bu gönderiyi paylaştığımdan bu yana yaklaşık yüzde 30 düştü. Birçok kişi şu anki seviyelere bir dip olarak baktığını biliyorum, ancak BTC’nin büyük yukarı yönlü hareketleri henüz gerçekleşmeden, ETH/BTC‘nin daha fazla düşeceğini düşünüyorum.

Bu düşüşün ardından büyük bir erime yaşanacak. BTC’nin yolculuğa çıkmasını beklerken, ETH ve diğer altcoin‘lerin daha büyük bir yolculuğun tadını çıkarma fırsatına sahip olacağını düşünüyorum. Bu yaklaşan erimeden korkmayın, onu bir fırsat olarak değerlendirin.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ