Tim Draper: Bitcoin 250 bin dolara gidiyor

Tim Draper: Bitcoin 250 bin dolara gidiyor

CoinGecko’ya göre, Salı günü Bitcoin 30.474 dolar civarında işlem görüyor
  • Haber Merkezi
  • 12.07.2023 - 09:28
  • Güncelleme : 12.07.2023 - 09:28
Sosyal Medya'da Paylaş

Associates’in kurucu ortağı Tim Draper, Bitcoin‘in biraz daha zaman alacak olsa da 250.000 dolara ulaşacağına inanıyor. Draper, Bloomberg TV’de konuya dair görüşlerini paylaştı.

Tim Draper katıldığı bir programda Bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı

im Draper, Bitcoin’in hala 250.000 dolara ulaşabileceğini düşündüğünü belirttiği için Bitcoin’in “burada kalmak için” olduğuna inanıyor.

Draper Associates’in kurucu ortağı Tim Draper, Bitcoin‘in biraz daha zaman alsa da 250.000 dolara ulaşacağına inanıyor. Draper, Salı günü Bloomberg TV’de “Bitcoin burada kalacak” dedi ve bu hedefi 2025’e kadar geri çekse bile tekrar teyit etti.

 

Uzatılmış bir zaman çizelgesiyle ilgili sorulduğunda şu şekilde cevap verdi:

“ABD bürokrasisinin bu kadar agresif olmasını gerçekten beklemiyordum ve belki de dünyanın geri kalanıyla rekabet etmeleri gerektiğini fark edeceklerini düşündüm. Girişimcilerin gelişebileceği bir platform sağlamaları gerekiyor ve SEC’in iddia ettiği ve yönlendirdiği bu düzenlemeyi uygulayarak, gerçekten tüm büyük girişimcileri kovuyor ve bence bu Bitcoin fiyatına zarar verdi.”

Bitcoin’in fiyatı bu yıl önemli ölçüde arttı. CoinGecko’ya göre, Salı günü Bitcoin 30.474 dolar civarında işlem görüyordu ve yıl başından bu yana yüzde 84’lük bir artış kaydetti.

Draper açıklamalarına ek olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bu harika bir sistem, harika bir para birimi, harika bir çalışma şekli. Tamamen Bitcoin ile bir fon toplayana, hepsini Bitcoin’e yatırana, portföy şirketlerimin çalışanlarına ve tedarikçilerine tamamen Bitcoin ile ödeme yapana kadar bekleyemem. Vergilerin tamamı Bitcoin ile ödenir ve herkesin Bitcoin cüzdanlarına para aktarılır. Çünkü o zaman muhasebe yok, denetim yok, defter tutma yok, hepsi blok zincirinde yapılıyor. Her şey dürüst ve her şey yolunda.”

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ