Uzman Bitcoin ve Bu 2 Altcoin’den Emin: Daha da Çok Yükselecekler!

Uzman Bitcoin ve Bu 2 Altcoin’den Emin: Daha da Çok Yükselecekler!

Kripto para analisti ve trader'ı Pentoshi, Bitcoin (BTC) ve iki altcoin'in giriştikleri rallilerini devam ettirmek için çok daha fazla alana sahip olduğunu iddia etti.
  • Haber Merkezi
  • 17.02.2023 - 09:29
  • Güncelleme : 17.02.2023 - 09:29
Sosyal Medya'da Paylaş
Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader’ı Pentoshi, Bitcoin (BTC) ve iki altcoin’in giriştikleri rallilerinde koşmak için çok daha fazla alana sahip olduğunu belirterek dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Bitcoin’de Yüzde 30 Oranında Yükselmesini Bekliyor

Anonim kripto para analisti Pentoshi, 675 binden fazla Twitter takipçisine en büyük kripto para BTC‘nin yüzde 30 oranında yükselebileceğini söyledi. Bitcoin için günlük mumun gücünün onu 32 bin dolara kadar bir ralli tahmin etmeye yönlendirdiğini belirten kripto para analisti şunları söyledi:

BTC için bu mum sadece vay canına… 1 Ocak’ta belirttiğim gibi, bu yıl için en yüksek aralığın 28 bin dolar ila 32 bin dolar aralığı olduğunu düşünüyorum. Eğer oraya ulaşırsak bunun çok zor bir nokta olacağına dair bir his var. Bu şey gerçekten acımasız. Tam bir hayranlık içinde bakıyorum.

Analistin Radarındaki Altcoin’ler

Pentoshi, Polygon (MATIC) için de bir ralli öngörüyor. Analiste göre Polygon’un Blockchain’in ölçeklendirme güncellemesi, zero-knowledge Ethereum Sanal Makinesi (zkEVM) ana ağ betasının 27 Mart için planlanan lansmanının heyecanıyla 1,30 dolar seviyesini dirençten desteğe çevirebilir ve ardından 1,80 dolara doğru yönelebilir:

MATIC bence yakında 1,30 dolarlık bölgeyi desteğe çevirebilir. Bu, 27 Mart’taki lansman tarihi için anlatı ile gerçekleşebilir. O zamana kadar güçlü hareket ediyor olmalı. Dipleri satın almak ve sabırlı olmak isteyecek ve birkaç hafta içinde baskın anlatılardan biri olacak.Pentoshi ayrıca Polygon’un Bitcoin karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını ve bunun da olası bir ralliye işaret ettiğinin altını çizerek “Bazı izdihamlar için MATIC/BTC çiftine de baktım ve bu kadar iyi dayanmış olmasına şaşırdım. Kelimenin tam anlamıyla BTC’ye karşı ATH’sine gelmiş. Önümüzdeki ay muhtemelen burada fiyat keşfi olacak. Ekleyeceğim ilk yer 1,30 dolar ve eğer alabilirsek 1,25 ila 1,27 dolar seviyeleri olacak.” dedi.

Son olarak Pentoshi, The Sandbox‘ın (SAND) bir konsolidasyon döneminden sonra yüksek aralıklara yönelmesi gerektiğini belirterek şu değerlendirmede bulundu:

SAND gerçekten güzel bir akümülasyon yapıyor ve muhtemelen aralığın en yüksek seviyelerine (0,85 dolar civarı) geri dönüyor. Hiçbirine sahip değilim ama bunlar bana iyi görünen grafik türleri.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ