Uzmanlardan Bitcoin Fiyat Tahminleri: Düşüş Devam Edecek mi?

Uzmanlardan Bitcoin Fiyat Tahminleri: Düşüş Devam Edecek mi?

Dördüncü analist Poppe ise, Bitcoin’in döngüsel davranışını hatırlatıyor
  • Haber Merkezi
  • 29.08.2023 - 10:01
  • Güncelleme : 29.08.2023 - 10:01
Sosyal Medya'da Paylaş

Bitcoin fiyatındaki belirsizlik nedeniyle, yatırımcılar kenarda kalmayı tercih ediyor. Son devasa long pozisyon tasfiyesi sonrasında, yatırımcılar bu durumu daha iyi anlamak için uzman görüşlerine başvuruyor. Bitcoin fiyatındaki %12’lik düşüşün ardından, bazı yatırımcılar daha fazla düşüşün beklenmediğini düşünüyor. Ancak bu konuda uzmanlar farklı görüşlere sahip.

Bir analist olan Doctor Profit, Bitcoin fiyatının 23.500 dolara düşeceğini öngörüyor. Ayrıca, Eylül ayının tarihsel olarak Bitcoin için en kötü ay olduğunu belirtiyor ve Bitcoin’in daha düşük seviyelere gideceğini düşünüyor. Bir başka analist olan Inmortal ise, Bitcoin’in son düşüşünün 23.500 dolara kadar olacağını tahmin ediyor.

Bunun yanında, Devchart anketine katılanların %48’inden fazlası Bitcoin fiyatının 26.000 doların altına düşeceğine inanıyor. Üçüncü analist Mags, Bitcoin’in boğa piyasası desteğini kaybettiğini ve fiyatın 22.000 ila 30.000 dolar arasında değişmeye devam edebileceğini belirtiyor.Dördüncü analist Poppe ise, Bitcoin’in döngüsel davranışını hatırlatıyor ve kripto para biriminin büyüme aşamasına geçişinin birkaç ay içinde gerçekleşebileceğini belirtiyor. Ancak, bu tahminlerin yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemesi gerektiğini, yatırımcıların kendi araştırmalarını yaparak işlem yapmaları gerektiği vurgulanıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ